هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یکم از مهربونیتو کم کن ..بدجور ضربه میخوری :|
-
مجتبی ازادreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli هی خدا همیشه من باید پا پیش بزارم ........
مثلا موهاش چتری باشه !! رنگ موهاش بنفش و ابی تیره
توی غذا درست کردن استاد باشه . فردی بقول خودت قابل اعتماد باشه راز های زندگی رو نگه داره . توی هر سختیی کنار ادم باشه . بفهمه اول خانواده و همسرش بعد پدر و مادر . -
یا مهربون باش ولی در کنارش رک و مغرور :|
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
سن دین اولسون قال یاتسین -
همه چی رو تعادلش خوبه :|
-
Alireza Varamanzarreplied to lO_Ol on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو یا خدا
چی میگی -
arthur morganreplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh خب من قبول میکنم که سطحی گفتم ببخشید خیلی ببخشید
باید اصلاحش کنم -
sina bigdelireplied to مجتبی ازاد on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد خب حالا ی سوال
ببین منظوری ندارما مجی
خودتم در حدی هسی ک اونم ت رو بخواد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
ترجمه بشه بی مزه میشه -
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan اگه قبول داشتی انقدر هی نمیگفتی
بقیه نباید به افکار من بگن سطحیدیگ حرفی ندارم واقعا
-
مجتبی ازادreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli تعریف از خود نباشه تو سبک زندگی و اینا سنگ تموم برای طرف میزارم . از نظر قیافه هم که خودم نظرم هیچ ولی دخترای اطراف نظر مثبتی دارن به چشم برادی . حالا بحث رو منحرف نکن
-
اقا من از همه معذرت می خواهم اصلا اصلا قصد بدی نداشتم اصلا اصلا واقعا عذر می خواهم خیلی زیاد تمام تلاشم را میکنم که دیگه تکرار نشه خیلی ببخشید🤎🤍
-
arthur morganreplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh خب قبول کردم باید اصلاحش کنم
-
Alireza Varamanzarreplied to lO_Ol on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو اره
-
مجتبی ازادreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده
arthur morgan عیب نداره
-
sina bigdelireplied to مجتبی ازاد on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد خوبس پس
-
اعصابم خورد شد :ا
-
مجتبی ازادreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli خب بنواز برامون
-
مجتبی ازادreplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh نفست رو 6 دقیقه نگه دار راحت میشی از اعصاب خورد
310084/1000113