هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
وای میبینی چجور میشه
حتی راضی شدم دیشب با پول خودم همرو مهمون کنم ولی بخرم
البته همه ک سه نفریم کلا -
AmirBarsamreplied to Tatlı.oğlan on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE تنها استفاده ای که از خونه خالی داریم اینه که بدون هندزفری آهنگ گوش میدم و وقتی میریم دست به آب گوشیو قفل نمیکنیم
-
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to Estelle on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
@Mammal نه بابا بو عرق نمیدم که اینو میگه برم حموم
مثلا میبینی ساعت 9 بعد میگه پاشو ساعت 11 !! -
@0Farzam0
من منظورم این بود که آب اسراف میشه
تو بد میگیری -
@Soniaaa منم
-
هر کی یه گزاره قدیم کجا رفتی کجا
-
Mahdi.RE
خدا رو شکر ما کلا خانوادگی از این بو ها نداریم تنها ژن خوبی که بهم رسیده هر کی دوهفته حموم نمیرفت الان باید تو زباله دونی میخوابید ولی هیچکس به من گیر نمیده شایدم به روم نمیارن -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
آها.
حله حله -
Reza-H من امروز دوبار اومدم اصلاح بشم و ذهن منحرفمو درست کنم نذاشتن
-
@0Farzam0 خطرش از اینجا کمتره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal
سیل که اومد ماشینمون دوروز موند اونور جاده باابام اینا اردبیل بودن منم خونه تنها
ولی اینکه بیاد تو خونمون اینا نه نیومده
چون اصن ما در ارتفاعاتیم فک نمیکنم سیلم بیاد اینجا چیزی بشه بیشتر خطر زلزله هس -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
آقا رضا
شما هم؟
-
Reza-H نه دختر داییم.
ازدواج کرده -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
منظورت اینه که بری خونه داییتون؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Tatlı.oğlan on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب من راه بیوفتم برم خونه دختر داییم تنهایی میترسم حداقل برم خونه اونا.
شب همگی بخیر.ولی اینجوری خطرناک تره که
@ABR_DJ
مگه نه؟ -
خب من راه بیوفتم برم خونه دختر داییم تنهایی میترسم حداقل برم خونه اونا.
شب همگی بخیر. -
@0Farzam0
اوضاع خرابه -
@0Farzam0 نظر لطفتونه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
پست 310801 از 1000113