هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges Azadmanesh کسی با شما نبود
Alireza Varamanzar
اونوقت کسی با شما بود که (نیس) خودتونو انداختید وسط
بیخیال حوصله ندارم دیگه با کسی حرف بزنم
بای -
خانومِ_دوست_داشتنی چنده مگه ؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges Azadmanesh بله ؟
-
Narges Azadmanesh بله ؟
این پست پاک شده! -
Elham Hoseni هیچ وقت هیجا نرفتم که بخوام بیام و یا کلا در رفت و آمد بودم
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
خوب هستید ؟ -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges Azadmanesh مثلا چی شده باشه ؟
-
Narges Azadmanesh مثلا چی شده باشه ؟
@mitra-ism-rahmani
هیچی
اشتباه شد -
خانومِ_دوست_داشتنی چنده مگه ؟
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani حدودا 350 میشد.
-
@mitra-ism-rahmani
خوب هستید ؟نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni نه زیاد...
-
Elham Hoseni نه زیاد...
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
خدا نکنه چرا -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز جالب دیدم چند وقت پیش، در عین اینکه شعاری هست خیلی منطقی و عقلانی هست برای اونایی که دیر شروع کردن به تلاش کردن
گفته بود که اونی که از اول شروع کرده و خوب خونده، خب مشخصه که یه نتیجه ی خوب در انتظارشه، ینی این چیز واضحیه و همه بهش واقف هستن و طرف هنری نکرده اما اونی که دیر شروع کرده و یه نتیجه ای میگیره که نسبت به زمان تلاش کردنش کسی باورش نمیکنه، این هنره
-
@mitra-ism-rahmani حدودا 350 میشد.
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی هر چهارتاش ؟ - _ -
چیکار میخوان بکنن مگهحضوری که نیس دفترچه چاپی هم که نمیدن
سوال زیستاشونم که خیلی غلط دارهفقط یه تخمین رتبه فجیع میزنن روحیه را با خاک یکسان میکنن قبل کنکور :||
-
من فاز حاکم بر کنکور رو درک نمیکنم دهم هستیم یه ذره عقب میوفتیم میگن پسر تا کنکور نمیتونید جمعش کنید و اینا
بعد سه ماه تا کنکور برای کسی که صفره امیدواری میدن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها
چه خبر از آلاخونه؟ -
maryam111
سلام
خبرای خوب#بی_مزه
-
@mitra-ism-rahmani
خدا نکنه چرانوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni تا کنکور آش و کاسه من همینه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi ان شاء الله همیشه خوب باشه
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سلام خانم ناظم چطور هستید؟خوب هستید؟ سفر خوب بود؟
-
Elham Hoseni تا کنکور آش و کاسه من همینه
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
نه نگو این طور سعی کن حال خودتو خوب کنی -
maryam111 سلام خانم ناظم چطور هستید؟خوب هستید؟ سفر خوب بود؟
arthur morgan
سلام
چطوری رفیق
حالت خوبه
خوشی