هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وات د فاک=/
-
نکنه غلط باشه
-
میکشمشون=////
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 هستی دیگ
هم مدرن و هم جایی باشه که آرامش بده به آدم
از نظر آرامش مثل این عکسا
-
danial hosseinyreplied to مجتبی ازاد on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
یه درخواستی کردم ازشون و بچهها انجامش دادن
چیز خاصی نشده رفیق. -
دروغ میگی هیچ کار ی نمیکنی
-
مجتبی ازاد صدف چی؟! اف؟!
ایدشی چی بود!؟ -
danial hosseinyreplied to Tragic Girl on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl
حالا خوبی؟ اوضاعت خوبه؟ -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
یچیزِ خیلی جالبی که هست
اینه که یه کلمه ی مشترک بین همه ی صیغه ها هس
و این تو همه زبان ها دیده میشهاره
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Sharllot on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot چیه اون؟
-
Tragic Girlreplied to danial hosseiny on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خوبم
خودت خوبی؟! -
@Zahra-Hamrang امتحانش مجانیه .منطقیه
-
مجتبی ازادreplied to danial hosseiny on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny فکر کردم این دم اخری میخوای بار سفر ببندی
-
danial hosseinyreplied to مجتبی ازاد on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
🥺
نه عزیزم... هستم فعلا پیشتون... -
مجتبی ازادreplied to Alireza Varamanzar on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar این چه خونه هایی هست ؟ :| ملت تا توی توالتت رو که دید میزنن :|
-
danial hosseinyreplied to Tragic Girl on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl
منم خوبم. ممنااانم. چخبر؟ -
Tragic Girlreplied to danial hosseiny on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
سلامتی -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to مجتبی ازاد on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد چقدر مسخره=/
غایب بودم جلسه قبل
پرسیدم از دوستام کلاس هس؟؟؟ ج ندادن
الان اومدم و هیشکی نیس
ولی معلم میگه کلاس هس
حتی خودشم نیومده️ -
Tragic Girl نم دونم . اصن خودش کی بود ؟ کی هست ؟ نظری ندارم در موردش . بازار گرم بود منم یک چی گفتم .
321261/1000113