هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اونو دیگه ت تجربه داری
-
Helorikaareplied to danial hosseiny on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
یحتملا -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli من تجربه ندارم آدم باید زرنگ باشه بشینه پای حرف دل بقیه تجارب بقیه رو گوش بده بعضیاشو درس عبرت قرار بده
-
Helorikaareplied to AmirBarsam on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
اهان
اسم اهنگشون به زودیه؟ -
علیرضا تمدنیreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
هش
سردوشت سوبان نیس؟ -
یه دفعه سرتو برگردون و برگرد زود
-
-Dr_Ugger-replied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
همیشه سلامت سلامت باشی. -
Infinitie. Areplied to Galadriel on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
@F-Seif-0 مال من بدون الکله البته
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری باش ت ک راس میگی
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش
که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش
برا منم یه پیک بریز دمت گرم.
چکنم ساغر صهبا که چو خواجو بصبوح
قدح دیدهٔ من ساغر صهبای منست
-
AmirBarsamreplied to Helorikaa on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli چند تا آهنگ میکس کردن به عنوان پادکست به زودی که تا حالا منتشر نشده و قراره امسال دونه دونه منتشر بشه
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A دلستره؟
-
-Dr_Ugger-replied to Infinitie. A on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا منم بزار دمت گرم
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا منم بزار دمت گرم
هعیی ابوالفضل هعییی دنیا گرانه...
-
sina bigdelireplied to علیرضا تمدنی on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی سوبان دوس داری؟
-
Helorikaareplied to AmirBarsam on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
جزو معدود خواننده های ایرانی که کاراشو میپسندم
مطمئنم قشنگه -
-
قرار بود عکس برا من بفرسن /:
-
علیرضا تمدنیreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli مرض
-
AmirBarsamreplied to Helorikaa on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli عالین اصن هم تو کار شعر هم تنظیم هم خوندن
-
Infinitie. Areplied to Helorikaa on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A
عع هر دوتاشون؟
من فک میکردم فقط اونی که من میگم خارجیه
لامصب چقد خوب فارسی حرف میزنه|:اره
یه جا همدیگرو معرفی میکنن، اونی که اولش بوده، اسمش سَم هست از بروکلین مث که اومده:| تازه روسی و عربی هم بلده
اون یکیم که موهاش سفیدن، اسمش دیویده، از لانگ آیلند(نمیدونم کجاس) اومده
325639/1000113