هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آیینه ای طلب کن تا روی خود ببینی
وز حسن خود بماند انگشت در دهانت -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to HANIYE bh on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh حس نکنین مطمئن باشید
-
Mr. Wick
ویژگی های ارثی؟! -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi هرچی از ناهمسان میدونین بگین
-
@سمیه-صادقلو ن اینطوری هم نیست . بچه خوبیه در بعضی زمینه ها .
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط HANIYE bh انجام شده
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو ن اینطوری هم نیست . بچه خوبیه در بعضی زمینه ها .
ولی من حس میکنم اونی که خوبه اونه
نه شما
چون شمارو که دیدیم :))
پس اونکه مخالف شماست... -
Mr. Wick نه نه . برعکس تاحالا هرکی دیدم اروم صحبت میکرد خر خون تر بود و خوش بخت تر :| بدبختی سمت اون شره بیشتر میرفت
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
بیخی باو بچس دیه هرازگاهی ی شکلات بده بهش میاد طرف تو
من خدای جنگ نرمم ینیاببین تو کل فامیل بچه ها عاشقمن یعنی انقد که ی هفته منو نمبینن همش میگن آبجی سونیا آبجی سونیا 🥲
با بچه ها دوست شدن خیلی راحته و لذتبخش تره نسبت ب بزرگترا -
Mr. Wick براچی ؟ ناهمسانی ؟ یا ناهمسان اطرافت هست ؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
بده بده ده هاسین ساخلیسان پس
یعنی پاش بیفته هواشو داری -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد جدا؟؟
استثنا نداره؟
خدایی برعکس نیست؟
داستان یه نمه سخت شد.
یکیشون خیلی وحشیه
یکیشون آروم...و اونیکه آرومه حس میکنم خیلی بدبخته و کاری با چیزی نداره البته البته به موقعش خیلی هم پر رو میشه...
نمیتونم تشخیص بدم کدومشون اونیکه فک میکنمه...ینی آدم تره...اینو نمیتونم تشخیص بدم هنوز...نمیدونم چطوری توضیح بدم -
@سمیه-صادقلو خواهرم سه پک شکلات چیچک . دو تا پک کاپوچینو . 98 درصد اسباب بازی هاش . 100 گیگ انیمیشن . :| اینا کمه ؟ همین دیروز یک عروسک گرفتم براش پدر کارت و حسابم در اومد
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to Mr. Wick on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh حس نکنین مطمئن باشید
چهره اشنایی دارید
شبیه دایی ها -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
عاغاااا با این حساب هیچی نخر براش نامرد دگ چه کنی بیاد طرفت -
HANIYE bh اینم نظریه و مورد احترام .
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to HANIYE bh on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh چندمین نفری هستین که اینو بهم میگه.
دایی ها ینی چی؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr. Wick on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick
یعنی بهت میخوره دایی باشی -
@سمیه-صادقلو قطعا . از قدیم گفتن . برادرا گوشت همو میخورن ولی استخون همو دور نمیریزن .
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mr. Wick
یعنی بهت میخوره دایی باشیاحسنت بر دختر باهوش
-
@سمیه-صادقلو هنوز نشدم
روزی خواهم شد
327423/1000113