هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli حل کردم تو سوال بده
-
Helorikaareplied to 0yasin.sh0 on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
به قول استاد یاری تو که هچ/: -
@F-Seif-0
آلاخونه واسم هنگ کرده -
Helorikaareplied to 0yasin.sh0 on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
ارتعاش کی تغییر میکنه؟
اصن ارتعاش چیه
مغزم سوخت|: -
سلام
-
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli
-
@دختر-بهار سلام خوبی؟
-
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli ارتعاش نخوندم
-
aynaz masoumireplied to Blue28 on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi اره معتبره چیکار قوانین داری همه برنامه ها همینن
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری مرسی خوبم
تو چطوری
چه خبر -
@F-Seif-0
آلاخونه الان واسه من نه میشه رای مثبت کرد نه میشه چت برم نه میشه تگ ها رو بخونم هنگ کرده الان می خوام اپ آلا رو حذف کنم از اول نصب کنم -
Helorikaareplied to 0yasin.sh0 on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
طبیعیه فرزندم
فصل ۳ دوازدهم )): -
@دختر-بهار نه اونقدر بد نه اونقدر خوب
انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
خبر هم که سلامتی و اعصاب خوردی و امتحانات هماهنگ -
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli بی تر ادب منو گیر آوردی حلالت نمیکنم
-
-
@F-Seif-0
ZDM
اگه اشتباهی شده ببخشین من فعلا برم اپ رو حذف کنم از اول نصب کنم -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری چرا چیزی شده؟
امتحانات رو نگو -
@دختر-بهار خیلی چیزا شده
بعضی چیزای تکراری ول کن نیستند چیزای جدید هم اضافه میشه -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری امیدوارم که درست بشن همشون...
-
@دختر-بهار ممنون
330686/1000113