هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو دانشجو شدم، مرخصی گرفتم، انصراف دادم و خیلی درگیری داشتم
امسال در حال حاضر یه سری شرایط پیش اومده منتظرم خبر بدن که ببینم اعزامم چه زمانی میشه، اگه قبل کنکور بیفته کلا کنکورم میپره -
@حامد-صباحی بله بله
ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله پوووفففف🥲
بچه میگیرم میزنمت تو نباید خوشگل باشی بفهم
پسر باید زشت باشه
دارم حسودی میکنم بهت@F-Seif-0
️
️
-
@سمیه-صادقلو دانشجو شدم، مرخصی گرفتم، انصراف دادم و خیلی درگیری داشتم
امسال در حال حاضر یه سری شرایط پیش اومده منتظرم خبر بدن که ببینم اعزامم چه زمانی میشه، اگه قبل کنکور بیفته کلا کنکورم میپره@Amir-Bernousi
اها انشالا ک نمیفته بعدم اگه بیفته نرین فوقش دو سه ماه اضافه میخورین عوضش کنکور میدین بعدا جبران میشه میارزه ب نظرم -
@Amir-Bernousi
اها انشالا ک نمیفته بعدم اگه بیفته نرین فوقش دو سه ماه اضافه میخورین عوضش کنکور میدین بعدا جبران میشه میارزه ب نظرم@سمیه-صادقلو به این سادگی نیست، یه روز غیبت داشته باشم کل کارای اداری و دولتیم میپره من جمله پذیرش شدن تو دانشگاه
-
@سمیه-صادقلو به این سادگی نیست، یه روز غیبت داشته باشم کل کارای اداری و دولتیم میپره من جمله پذیرش شدن تو دانشگاه
@Amir-Bernousi
اع چه بدددد
خب پس ی پارتی پیدا کنید دگ راهی نمیمونه 0_0 -
@سمیه-صادقلو از مزایای دختر بودن یکیش همینه
پارتی مارتی حل نمیشه
-
سربازی چ چیز بد و رو مخیه خداروشکر پسر نیسم
-
@سمیه-صادقلو از مزایای دختر بودن یکیش همینه
پارتی مارتی حل نمیشه
@Amir-Bernousi
هوم دقیقاا
والا ما یکی از فامیلامون 19 سالشه ن دانشگاه ثبت نام کرده ن کنکور میده ن هیچی معاف هم نیس نمیدونم چرا کاریش ندارن0_0 -
در کل بشینین بخونین همین دوماهو، من خودم دوسال پیش یکی دو هفته بعد از اینکه تعویق کنکورو اعلام کردن نشستم جدی تا تیر خوندم، از تیر تا کنکورم دستو پاشکسته خوندم، رتبه نسبتا خوبی اوردم اگه بیشتر تلاش میکردم الان قطعا اینجا نبودم
این ماهای آخری یجور حکم کاتالیزگرو داره، چون نزدیک به کنکوره فراموشی کم میشه و یه جور موج خاصی هست که همه دارن پیش میرن، آدم هم ناخواسته مجبور به خوندن میشه -
@F-Seif-0
خدایا اینم علاوه بر @سجاد-ذوالفقاری به خودت میسپرم ی کاری بکن براشون -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0
خدایا اینم علاوه بر @سجاد-ذوالفقاری به خودت میسپرم ی کاری بکن براشونچرا از نام من برای جذابیت پیام خود استفاده میکنید
این کار از نظر شرعی حرام است -
@Amir-Bernousi
هوم دقیقاا
والا ما یکی از فامیلامون 19 سالشه ن دانشگاه ثبت نام کرده ن کنکور میده ن هیچی معاف هم نیس نمیدونم چرا کاریش ندارن0_0@سمیه-صادقلو احتمالا معافیت تحصیلی داره
کار داشتن نیست که بیان دم خونه ببرن
از امکانات دولتی محروم میشه آدم، مثل کار دولتی، بیمه، گواینامه و ...
-
@F-Seif-0
خدایا اینم علاوه بر @سجاد-ذوالفقاری به خودت میسپرم ی کاری بکن براشونچرا از نام من برای جذابیت پیام خود استفاده میکنید
این کار از نظر شرعی حرام است@سجاد-ذوالفقاری
خدایا من اینووووو میززززنمشششششششش -
@سمیه-صادقلو احتمالا معافیت تحصیلی داره
کار داشتن نیست که بیان دم خونه ببرن
از امکانات دولتی محروم میشه آدم، مثل کار دولتی، بیمه، گواینامه و ...
@Amir-Bernousi
چند وقت پیش گواهینامه گرف0_0 -
@F-Seif-0
این کار از نظر شرعی حرام است -
@سمیه-صادقلو معافیت تحصیلی داره