هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
رئال مادرید دیشب تا دقیقه ۹۰ فقط یه درصد شانس صعود داشت/این بازی بهمون یاد داد اگه یه درصد هم تو زندگی شانس داشتیم هیچوقت نا امید نشیم
#انگیزشی
@حامد-صباحی
دوستان حتما نگاه کنین
انگیزشی
VID_20220505_204216_613_۱.mp4@سمیه-صادقلو
@Alzahra-Daftar
@sania-Andiravan
Farhan Honar
sina bigdeli
@Felli
@Mr-Wick
@سجاد-ذوالفقاری
Gharibe Gomnamوبقیه دوستان
-
Mehrsa 14 سوال کردن زمینه ساز موفقیته
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi هوووم پس همون منظور قبلیه . نه دو سالی هست سمت ایده چیزی نرفتم . البته جای اپ های موزیک خالیه تو فضای ایران . اپی که مثلا خلاقیت توش باشه .
یا اپ های شبیه ساز هم خیلی خوب کار میکنن مخصوصا در مورد ماشین . به عینه دیدم چقدر برای یک بازی فسقلی خرج میکنن چه برسه به اپ شبیه ساز .
لانچر های گیم هم تو ایران اگر کار بشه روش و سریعا وارد بازار هایی مثل شرق اسیا بشه ایده خوبی میشه
نرم افزار های کرکینگ هم مثل کرک سرور هم خیلی خوب مشتری دارن . یا مدریت سرور ها .
اپ موزیک مثل رادیو جوان؟
اپ شبیه ساز منظورت چیه ؟ مخیط ماشینو شبیه سازی کنه؟
لانچر گیم ؟ مثل گیم لانچر خود گوشی؟Mehdi اپ موزیک مثل این شزم . یا سپادیفای . ولی هوش توش بکار بره . یک اپی بود موقعی که گوش داشتم نصب کردم با خواننده میشد بخونی و خب این یک پوینت مثبتی بود برایک برنامه .
شبیه ساز هم مثلا یک ماشین رو بتونه طرف کاستومایزش کنه . :)) میدونی چی میگم ؟ پنوماتیک و ... ماشین بازا خوراکشون همیناست
لانچر هم ببین مثلا مل استیم یا اورجین یا اپیک گیمز . لانچر سخت تره ولی خب بهتر به نظرم میشه توش مانور داد و چیزای جدید بهش اضافه کرد
در مجموع هرچی میزنی یک چیزی رو یادت باشه داریم تو عصر بلاکچین وارد میشیم . خیلی اپ ها و برنامه ها دارن خودشون رو وصل میکنن به این مثلا نرم افزار های سلامتی و اینا به اندازه یک مقدار که راه بری بهت کوین میدن و بودجشون رو هم از طریق تبلیغات جور میکنن .
برای همه اون بالایی ها میتونی یک سیستم کوچولو بلاکچینی بسازی .خود همین که گفتم یک نوآوریه .
-
ناخودآگاه هریک از ما به نامیرایی خود یقین دارد.
-
یک انسان می تواند آزاد باشد بدون آن که انسانی بزرگ گردد، اما هیچ انسانی نمیتواند بزرگ گردد بی آن که آزاد باشد.
-
خداوند وقتی میخواهد کسی را فاسد سازد، او را بههمه آرزوهایش میرساند.
-
درسته که این مسیر هیچ وقت اون آرمانی که توی ذهنم ازش تجسم کردم نشد !
ولی قرار نیست نتیجه خارج از آرمان های من باشه !
تو نباید بذاری .....
شاید دانشگاه شهر خودم نشه نمیدونم شک دارم بشه ولی حداقل دیگه ازت میخوام اون شهری که اسطوره زندگیم اونجاست بشه .....
البته که تو برای من عظمتت خیلی بیشتر از ایناس که بخوام بگم حداقل ولی فقط دارم محض اطمینان میگم!
تو خودت بهتر میدونی که برای من چقدر ارزش داره و چقدر براش ارزش قائلم ....
و میدونم که تو حساب کتابت با بقیه فرق داره ...
واسه همینکه اینقدر امیدوارم که عکس مقبره را نگه داشتم اون پی دی افارا اون وبسایت هارو نگه داشتم من واقعا نیازش دارم تو که میدونی .....(:
-
آیا من دشمنان خود را نابود نمی کنم هنگامی که با آنها طرح دوستی می ریزم؟
:))))) -
تسخیر یک کشور سخت تر از تسخیر قلب کوچک و ساده یک زن است :)))
-
زرتشت روزی از گرما در زیرِ انجیربُنی خفته بود و دستها را بر چهره نهاده، که ماری دررسید و گردناش را گزید، چنانکه زرتشت از درد فریاد کرد. چون دست از چهره برگرفت، مار را دید. مار چشمانِ زرتشت را بشناخت و ناشیانه به خود پیچید و رو در گریز نهاد.
زرتشت گفت:«مرو که هنوز سپاسات نگفته ام! تو مرا به هنگام از خواب برخیزاندی. من هنوز راهی دراز در پیش دارم.» مار غمگین گفت: «راهی چندان در پیش نداری. زهرِ من کُشنده است.» زرتشت لبخندی زد و گفت:«کجا اژدهایی از زهرِ ماری مرده است! بیا زهر ات را باز گیر! تو نه چندان توانگر ای که آن را به من بخشی.» آنگاه مار دیگر بار بر گردن او افتاد و زخماش را مکید. -
زن مانند شیشه ظریف و شکستنی است. هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید، زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند.
-
شما هم رفتید غیبت
موفق باشید -
-
@حامد-صباحی
دوستان حتما نگاه کنین
انگیزشی
VID_20220505_204216_613_۱.mp4@سمیه-صادقلو
@Alzahra-Daftar
@sania-Andiravan
Farhan Honar
sina bigdeli