هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی
حالا نهم چرا:I -
@حامد-صباحی
حالا نهم چرا:I@fatemeh-Ma
باز امتحان نمونه و تیزهوشان بدم یا شاید هم رشته مو عوض میکردم -
@حامد-صباحی
راس میگی:] -
@حامد-صباحی
حالا نهم چرا:I@fatemeh-Ma
می دونستین شما از من یه روز کوچک هستین -
@امیرمسعود-جعفری
-
@حامد-صباحی
عِ
علم غیب ندارم ک خخ
چ جالبD: -
گاهی وقتا هم از بس ک ع بعضیا داخل اینجا ناراحتم دیگ دلم نمیخاد بیام..
-
Mehdi اپ موزیک مثل این شزم . یا سپادیفای . ولی هوش توش بکار بره . یک اپی بود موقعی که گوش داشتم نصب کردم با خواننده میشد بخونی و خب این یک پوینت مثبتی بود برایک برنامه .
شبیه ساز هم مثلا یک ماشین رو بتونه طرف کاستومایزش کنه . :)) میدونی چی میگم ؟ پنوماتیک و ... ماشین بازا خوراکشون همیناست
لانچر هم ببین مثلا مل استیم یا اورجین یا اپیک گیمز . لانچر سخت تره ولی خب بهتر به نظرم میشه توش مانور داد و چیزای جدید بهش اضافه کرد
در مجموع هرچی میزنی یک چیزی رو یادت باشه داریم تو عصر بلاکچین وارد میشیم . خیلی اپ ها و برنامه ها دارن خودشون رو وصل میکنن به این مثلا نرم افزار های سلامتی و اینا به اندازه یک مقدار که راه بری بهت کوین میدن و بودجشون رو هم از طریق تبلیغات جور میکنن .
برای همه اون بالایی ها میتونی یک سیستم کوچولو بلاکچینی بسازی .خود همین که گفتم یک نوآوریه .
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi اپ موزیک مثل این شزم . یا سپادیفای . ولی هوش توش بکار بره . یک اپی بود موقعی که گوش داشتم نصب کردم با خواننده میشد بخونی و خب این یک پوینت مثبتی بود برایک برنامه .
شبیه ساز هم مثلا یک ماشین رو بتونه طرف کاستومایزش کنه . :)) میدونی چی میگم ؟ پنوماتیک و ... ماشین بازا خوراکشون همیناست
لانچر هم ببین مثلا مل استیم یا اورجین یا اپیک گیمز . لانچر سخت تره ولی خب بهتر به نظرم میشه توش مانور داد و چیزای جدید بهش اضافه کرد
در مجموع هرچی میزنی یک چیزی رو یادت باشه داریم تو عصر بلاکچین وارد میشیم . خیلی اپ ها و برنامه ها دارن خودشون رو وصل میکنن به این مثلا نرم افزار های سلامتی و اینا به اندازه یک مقدار که راه بری بهت کوین میدن و بودجشون رو هم از طریق تبلیغات جور میکنن .
برای همه اون بالایی ها میتونی یک سیستم کوچولو بلاکچینی بسازی .خود همین که گفتم یک نوآوریه .
اینا که میگی یه تیم قوی میخاد در قسمت های مختلف
به نظرم تو جوین شی با هم شاید بتونیم کاری بکنیم مخصوصا تو زمینه بلاکچین -
@حامد-صباحی
عِ
علم غیب ندارم ک خخ
چ جالبD:@fatemeh-Ma
-
حس اینو دارم ک خدا باهام قهر کرده ..
یا من قهر کردم؟! -
Mehdi
شوما چن سالتونه؟! -
وقتی با خدا قهر میکنی
خدا چط ناز میکشه؟!
دوس دارم بدونم -
@حامد-صباحی من با اجازت دهمم
@yasin-sheibak
تجربی یا ریاضی یا انسانی
-
@حامد-صباحی من برام سواله ک شما کلاس چندمین؟!:|
-
@حامد-صباحی تجربی
-
@حامد-صباحی من برام سواله ک شما کلاس چندمین؟!:|
Tragic Girl
تموم کردم پشت کنکور موندم -
@حامد-صباحی تجربی
@yasin-sheibak
کجایی هستی؟ -
Tragic Girl
تموم کردم پشت کنکور موندم@حامد-صباحی عاها چ عجیب همش فک میکردم کلاس دهم هستین شما