هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرکی بدی از من دیده به بزرگیش ببخشه منو دیگه
اگه اون بدی نیاز به توضیح داره
کاملا حق داره که بیاد واز من توضیح بخواددعام باشه یه تفکر و فهم عالی برای هممون
روزگارتون خوش
حال دلتون خوب
یاعلی مددکجاااا
-
من همیشه می توانم آزادانه انتخاب کنم، اما باید بدانم که اگر انتخاب نکنم، باز هم انتخابی کرده ام.
-
چه جالب میشد اگر ادم میتونست بفهمه بقیه تو خواب دارن چی میبینن :))))))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli من اون موقع هنو دایرکشنر نشده بودممم..من خرداد پارسال دایرکشنر شدم🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehdi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi شیطون از اول جن بود.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli پسررر قشنگممم
-
@m-naghavi دیشب سرورشو زده بودن :))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari سلام باشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اشکمممم..نَو آی کنت ریممبر:")
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد چرااا لیاموو بدبخت
-
@m-naghavi گویا یکی از کاربرا از بکس دکی تیم بوده . اینا هم دیدن پروفش پروف دکی تیم هست بنش کردن.هیچی دییگه اینا هم عقده کرده بودن این سرور رو با سه تا سرور دیگه زده بودن. همش فحش نوشته بودن. البته سرور لیام بکاپ داشت سریع زد برگردوند.
ولی فایده نداره چون یکی دو نفر از دکی تیم اونجا رنک های خیلی مهمی گرفتن.صد در صد اتک بعدی کلا سرور رو با بکاپش میپرونه
-
مجتبی ازادreplied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-naghavi گویا یکی از کاربرا از بکس دکی تیم بوده . اینا هم دیدن پروفش پروف دکی تیم هست بنش کردن.هیچی دییگه اینا هم عقده کرده بودن این سرور رو با سه تا سرور دیگه زده بودن. همش فحش نوشته بودن. البته سرور لیام بکاپ داشت سریع زد برگردوند.
ولی فایده نداره چون یکی دو نفر از دکی تیم اونجا رنک های خیلی مهمی گرفتن.صد در صد اتک بعدی کلا سرور رو با بکاپش میپرونه
به دکی تیم باشه باتوجه به شناختم ازشون حتی سراغ پخش انلاین کنسرت ها یا حتی حساب بانکیشم میرن. سیخ بهشون بزنی با ارپیجی تلافی میکنن :|
-
@m-naghavi منم دو باره دارن بن میکنن :| انشالله 11 تیر بعد کنکور تسویه حساب میشه .
-
0-0ftmreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Tragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
واو دوباره تولد ی دخی جاذابه
اِی دخترک کنکوری!
ای مهربونم
ای دخترک قوی
با جنبه و پایه
اردیبهشتی
فاطیاااا! ( قلب بنفش)
تولدت مبارک عزیزممم
رفیقم امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و این سال جدید زندگیت سرشار از موفقیتی باشه ک لایقشی
بهتریتا برات چون بهترینی (قلب سفید)واو صدفیییی
🥺مرسی دختر
بدون ایموجی هم جاذاب مینویسی
عههههه امروز تولدت بود؟
تولدت مبارک دختر
۱۵۰۰ ساله بشیاره
ممنون@m-naghavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Tnx;)
-
چقد خسته کننده!
-
0-0ftm هپی برس دی
-
مجتبی ازاد تنکیو
-
Infinitie. Areplied to JAVANEH.F on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar
سلام
سلامتی، حال شما خوبه؟
درس میخونیم، خبر خاصی نیست خیلی -
Infinitie. Areplied to Sachli on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A چی بگم خب
ان شاءالله حال دلت خوب باشه
موفق میشی
فقط دست از تلاش برندار همینهمین جمله آخری که نوشتی، تنها مشکلیه که بشریت داره
اونوقت من چطور باید تمام و کمال بهش عمل کنم؟
انشاالله در حد توان، دست از تلاش برنمیدارم🫱🫲 -
@Narjes-Hashemi
@سجاد-ذوالفقاری
M Tg
fatemeh8181
فارغ از تمام اتفاقات و حاشیه ها
بدی دیدین حلال کنیددرود
من که ندیدم
همچنین شما هم اگه خوبی بدی دیدین حلال کنید
341396/1000113