هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
نگه دار برا خودت@fatemeh-Ma
نه بیا تعارف نکن الماس خوبیهههه
-
مجتبی ازاد هوم
Tragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
-
arthur morgan سک سک ؟! ای یادش بخیر
مجتبی ازاد
یادش بخیر
-
@fatemeh-Ma
نه بیا تعارف نکن الماس خوبیهههه
arthur morgan
نه برا تو خوبه -
arthur morgan
نه برا تو خوبه@fatemeh-Ma
-
Tragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
مجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنو -
مجتبی ازاد
یادش بخیر
arthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
-
arthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
-
مجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنوTragic Girl اره جا خوردم نرفتی . واالا ب الا چیز خاصی نداره فقط پر از رستوران های با صفاست .
یک پارک جنگلی دیگه هم هست شمال خراسان رضوی به اسم اخلمت . اونجا خیلی با صفاست . یکی دیگه هم پارک جنگلی بود یادم رفته . اینجاها رو تو استان باید رفت تا کیف کرد از طبیعت
موج های ابی منم نرفتم :| من موجای خروشان رفتم . گرون فروشا ساندیوج رو قیمت خون باباشون میدادن
-
دیگ مریضی دارم ببخشید مریضی لف دادن
-
Tragic Girl اره جا خوردم نرفتی . واالا ب الا چیز خاصی نداره فقط پر از رستوران های با صفاست .
یک پارک جنگلی دیگه هم هست شمال خراسان رضوی به اسم اخلمت . اونجا خیلی با صفاست . یکی دیگه هم پارک جنگلی بود یادم رفته . اینجاها رو تو استان باید رفت تا کیف کرد از طبیعت
موج های ابی منم نرفتم :| من موجای خروشان رفتم . گرون فروشا ساندیوج رو قیمت خون باباشون میدادن
مجتبی ازاد بعد کنکور میخام برم :|
-
یعنی اون حرکتی که پیوی کردی جای این داره توی جوکسیم بزارم با یک کپشن بسیار عالی
-
این پست پاک شده!
-
بیخود..
-
یعنی اون حرکتی که پیوی کردی جای این داره توی جوکسیم بزارم با یک کپشن بسیار عالی
این پست پاک شده! -
هی هرکی میاد فرتا فرت خدافظ خدافظ 0 بابا یاد بگیرید یک بار برای همیشه سر زبونتون بندازین بگین فعلا من میرم . یا اصلا تا درودی دیگر بدرود . :| اینقدر سخته ؟
-
سخته دیگه حتما
-
هی هرکی میاد فرتا فرت خدافظ خدافظ 0 بابا یاد بگیرید یک بار برای همیشه سر زبونتون بندازین بگین فعلا من میرم . یا اصلا تا درودی دیگر بدرود . :| اینقدر سخته ؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
مجتبی ازاد بعد کنکور میخام برم :|
Tragic Girl بعد کنکور برو چهار محال . تا روز نتایج کیف و کوک کن . چون بعدش احتمال زیادی هست باز بشینی درس بخونی یا هم که دپ بشی .