هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Felli
تو که بدترش کردی
نه ببین خودت اخه میگفتی یه بارGharibe Gomnam
یادمه
ولی نظرم در حالت کلی بود
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (: -
Gharibe Gomnam میگی 80 درصد که میخوان پشت بمون بعد 90 درصد هم که نا امید شدن این 80 90 میشه 170 درصد!
@yasin-sheibak
نخیر
من منظورم این بود که اون ۲۰ درصدی که دارن تلاش میکنن جدای اون ۸۰ درصد ۱۰ درصدشون نا امیدن پس نود درصدشون نا امیدن -
@Felli من برم بعتره فک کنم
-
@yasin-sheibak
نخیر
من منظورم این بود که اون ۲۰ درصدی که دارن تلاش میکنن جدای اون ۸۰ درصد ۱۰ درصدشون نا امیدن پس نود درصدشون نا امیدنGharibe Gomnam صحیح!
-
Gharibe Gomnam
یادمه
ولی نظرم در حالت کلی بود
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (:@Felli
اره تو خیلی چیزا قانون دو طرفه اجرا نمیشه
هست ولی اجرا نمیشه -
@Felli امروز دبیر شیمی مون داشت بال در میاورد از شدت خوشحالی و سوپرایز
-
@Felli امروز دبیر شیمی مون داشت بال در میاورد از شدت خوشحالی و سوپرایز
-
Gharibe Gomnam
یادمه
ولی نظرم در حالت کلی بود
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (:@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (:
این حجم از رو، رو ازکجا میاری؟
-
Gharibe Gomnam میگم ابجی تورق ریاضی رو من پیدا نکردم برای مستر لکستانی رو!
@yasin-sheibak
باید با اپ پیدا بفرمایید -
@Felli
اره تو خیلی چیزا قانون دو طرفه اجرا نمیشه
هست ولی اجرا نمیشهGharibe Gomnam
هعی (:
مملکت زن ستیز /: -
@Felli براش جشن گرفتیم جات خالی خیلی خوشحال شدش!
روز معلم رو بعد از چن هفته گرفتیم -
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (:
این حجم از رو، رو ازکجا میاری؟
-
Gharibe Gomnam
هعی (:
مملکت زن ستیز /:@Felli
-
@Felli تو از کجا میدونی پسرا سختی نمیکشن؟!
-
@Felli براش جشن گرفتیم جات خالی خیلی خوشحال شدش!
روز معلم رو بعد از چن هفته گرفتیم -
Gharibe Gomnam
هعی (:
مملکت زن ستیز /:@Felli
معلم زیستمون میگه تو کشور ما باید برای اینکه بتونی موفق بشی خودت بجنگی بری دنبالش و واسش واقعا تلاش بکنی باید واقعا به معنای واقعی بجنگی تا به اهدافت برسی -
@Felli البته البتهههه باید بگم که جشن گرفتن ما به دلیل این بودش که با دخترا مدرسه نمونه استوری گذاشته بود که روز معلم رو تبریک گفتن بعد با ما نه ماهم گفتیم چیکار کنیم گفتیم بریم کیک و فشفشه و برف شادی و...بخریم جشن بگیریم براش
کلا پسرا از دخترا نباید کم بیارن
ولی خوب یک استوری گذاشتن 750 تومن خرج برداشت -
@Felli تو از کجا میدونی پسرا سختی نمیکشن؟!
@yasin-sheibak
پسراهم میکشن قطعا -
@Felli البته البتهههه باید بگم که جشن گرفتن ما به دلیل این بودش که با دخترا مدرسه نمونه استوری گذاشته بود که روز معلم رو تبریک گفتن بعد با ما نه ماهم گفتیم چیکار کنیم گفتیم بریم کیک و فشفشه و برف شادی و...بخریم جشن بگیریم براش
کلا پسرا از دخترا نباید کم بیارن
ولی خوب یک استوری گذاشتن 750 تومن خرج برداشت@yasin-sheibak
عقده ای هستین؟
زشته نکنین این کارارو