هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوا چقد خوبه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیشه بحثو عوض کنید
-
@Matrix دلیل این بی احترامی ها ریشه در چیز دیگری داره که نمیشه اینجا بحث کرد.این افراد تقصیر ندارن متاسفانه شرایط حاکم این کار رو کرده.
-
اشتباهه بحث کردن
خیلی کنجکاوی برو خودت تحقیق کن -
@Matrix
من که دیگه خسته شدم انقدر با این آدما سر و کله زدم...
هم وقتم رفت هم انرژیم...
دو سر باخت بود -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-Dr_Ugger-
جای تو برا بحث خالیه مبین -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
میشه لینکش رو برام بفرستی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
نمی دونم واقعا هیچی به ذهن خودم نرسید -
پرستو بابایی بررسی آیه
-
واااااااااااااای ایران داره به کجا میره!روز به روز همه چی بدتر میشه .
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
قضیه چیه !!
کدوم تاپیک -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نمیدونم توان های غیر گویا نداریم تو تجربی ک -
یک کلام یکی گفت چوب مسواک
که مثال غلطی هم نبودش
حالا با مسواک و چوبش و قرآن شوخی میشه
متاسفم واقعا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
مرسی
راستی سونیا رادیکال ۵ به توان رادیکال ۶ میشه چند ؟ و چطوری به دست میاد -
@Soniaaa
خدایی نامردیه این کار...
اون نفر دوم که نشانک کرده کیه -
-
وای مردم از بس فوش این سایت دادم
میزنم ورود میگه ثبت نشده
میزنم ثبت نام میگه ثبت شده -
بابونــــهreplied to Alzahra on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
Alzahra حقیقتا منم نمیخواستم برگردم ۶ روز بود نیومده بودم مثلا
اومدم و این تاپیکو دیدم نظرمو گفتم
ولی جز توهین و تمسخر چیزی ندیدم...
الان کلی دلیل آوردن بچه ها
کلی منبع فرستادن
ولی خب انگاری تاپیک زده شده نه برای به جواب رسیدن
بلکه برای تحریف و غلط نشون دادن قرآن...
بنظرم بحث بی فایدس
اصلا منم اشتباه کردم اومدم
الانم واقعا اگه وایسین بحث کنید فقط اعصاب خودتون بهم میریزه
ایگنور کنید تاپیکو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بیاد بجای من جزوه ریاضیو بنویسه هوووففف
-
@Matrix نمی خواستم تا مدتی پیام بزارم انجمن چون وقتمو میگیره منتها دیدم چطور زمانیکه صحبت از عدالت و مسائل سیاسی هست نظر میدن اونوقت تو چیزی که دانشش رو دارم و دارن اشتباه میکنن نظر ندم
پست 355101 از 1000113