هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
Saghiareplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny سلام خوبین؟
یه سوالی داشتم
دانشگاهتون حضوری شد ؟ -
danial hosseinyreplied to amir ahmadi on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
سلام بر تو.
اولا که تاپیک ادبیات بزن تا بیام اونور توضیح بدم.
ثانیا اینو بخون.
https://forum.alaatv.com/topic/31134/وابسته-وابسته?_=1653838435054 -
جدیدا انقدر دارین از من و ازدواجم ازم سئوال میکنین ، خداوکیلی خودمم شک کردم به خودم
-
@سمیه-صادقلو مگه نمیگی گفته شیفتم؟
دیگه چرا زنگ بزنه؟ -
danial hosseinyreplied to ZDM on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
ZDM
اوفچ
دلتون برام تنگ شده بوده پس -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خدا بهت صبر بده
-
danial hosseinyreplied to Saghia on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
سلام بر تو.
ما نه... هنوز مجازیایم.
اما خودم چندباری رفتم دانشگاه. -
danial hosseinyreplied to Mr. Wick on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick
همینجورم هی داره تند تند ادامه میده. -
Saghiareplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny آهان که اینطورموفق باشین
-
danial hosseinyreplied to Saghia on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi همچنین🥺
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny از 25تا تست 5تاشو خودش زده بقیه شو گفته دیگه زیاد زدم بذا بقیه حل کنن
-
danial hosseiny
مستر احمدی گفتن ک میشه یکی اقای حسینی رو تگ کنه
دیگه ما سه تایی ظاهرا همزمان این کارو کردیم
حالا ولی من ی سوال هم دارم بپرسم؟ -
عرفان حسنی
میگما. میخوای سختش نکن دیگه. بگو آزمون چیه خودم برم از روش بیینم️ -
danial hosseinyreplied to Mr. Wick on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick تازه ببین بدبختی اینه که جوابشم میدی اصن کاری باهات نداره. ادامه میده
به درک که جواب دادی. به من چه. -
میگم چی شد
من که داخل تاپیک های ادبیات پیامی ندادم چند تاشون برام فعال شدن
چی شد که چنان شد -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
گمونم اشتباه دستم رفته روی پست های جدید
یک دفعه همه چی ابي شد
اشتباه کردم.
358041/1000113