هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
-
سلام به همه کسایی که این پست رو میبینن
خب میخوام از اول اولش شروع کنم
وقتی تودلی 5 رو شروع کردن بچه ها من نبودم، از فروردین تا آبان 1400 در غیبت به سر میبردم
بعد که اومدم دیگه موندگار شدم
با شروع سال 1401، دلیل وجود تودلی رو بیشتر درک کردم
اونی که هیچ آدمی دور و برش نباشه عجیب با خود تاپیک صمیمی میشه
و من سال 1401 رو اینجوری گذروندم
چه آدمایی که زیر خروارها پست تودلی 5 به خاک سپردم و چه دوستایی که پیدا کردم و هنوزم باهاشون خوبه رابطم خداروشکر
الان رو تقویم 2 مرداد 1403 هست...
تولد 3 سالگی تودلی 5
تاپیکی که بیشتر از هر آدمی به درد و دل هام گوش داد و بیشتر از همه کنارم بود و خیلی خوشحالم که تونستم باهاش ارتباط بگیرم
قطعا اگه دست من بود دلم میخواست انجمن تا آخرش رو تودلی 5 بمونه
ممنونم از وجود همتون
چه اونایی که یه زمانی وجود داشتند برام و دیگه نیستند و چه اونایی که هنوز منو دوست خودشون میدونن و با هم خوبیم
راستش شاید اسم این پست خداحافظی با تودلی 5 باشه ولی در کل مربوط به کل سیستم فروم و تودلی هایی (۴ و 5 و 6) هست که به چشمم دیدم
من اومدم انجمن خیلی زیاد ساده بودم و خیلیییی چیزا رو نمیدونستم ولی در کنار شماها یاد گرفتم و سعی کردم از اون چیزی که یاد گرفتم به نسل های بعد انجمن هم منتقل کنم، ادعایی ندارم که من فلانم و بهمانم ولی اگه انجمن نبود شاید من در این سطح نبودم و قطعا خیلی پایینتر بودم
از همه ی افراد انجمن، چه اونی که اول از همه عضو شده و چه اونی که تازه عضو شده تشکر میکنم
تولد تودلی 5 هم مبارک هممون
-
-
-
️️️️️️️️️️
️️️️️️️️️
️️️️️️️️️️️️️️️
-
میشه دقیقا سایتی که کارنامه رو دیدین بفرستین بی زحمت؟
-
خداحافظ
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally میرسی نگران نباش
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
امیدوارم حداقل با کامنت آخر شدنم بتونم یکم اعتبار جمع کنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداحافظ تودلی ۵
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi هورااااااا
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
تودلی ۶ رو شاید نرسم بیام ولی صفحه اول بنویسید مدیر گروه دوبلاژ سارا روزبهانی
میخوام ببینم آیندگان اینو واقعی میبینن یا نه
Akito
Gharibe Gomnam -
ari_14
من فکر کردم 5 هست
به نقطه ممیز توجه نکردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@Sally تو آلاخونه هم کسی لایکم نمیکنه بلاگر شم که هیچی دیگه
شوخی میکنم البته -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
داش چرا نمیری ولاگرشی؟ کاملا استعدادش رو داری -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب پس هرچه سریعتر جمع کنیم بریم که کامنت اول شم کلی اعتبار جمع کنم
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا من میخوام برم روضه سریع تودلی ۶ رو بزنید
-
چرا من نمره هامو نمیبینم...
-
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to JuDi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
سلام تودلی شیش
پست 1 از 1000113