هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alzahra سلام ممنون عید تو هم مبارک باشه
ممنون همچنین
دو دقیقه میام آروم باشم نمیذارن -
........
-
Ainoor سلام فاطمه جان
عید توعممبارک
انشاالله توعم به آرزوهای قشنگت برسی(بخدا هیچی جز این بلد نیستم بگم)
تو سال جدید تصمیم گرفتم بزنم تو دهن فیزیکبخاطر تو -
دلم تنگ شده براش تنها ادمی ازون مدرسس ک دلم برا کلاسش تنگ میشه
-
ی معلم ادبیات داشتیم شدیدا انسان با سوادی بود همیشه میگفت بچه ها باور نکنید تو این کتابا مینویسن فلان ادم خیلی بدبخت بود فلان شد نبوغ و هنر تو فقر ظهور پیدا نمیکنن
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
-
@ABR_DJ سلام
عيدت مبارک
سال خوبی در پیش داشته باشی
چرا ؟ -
چرا وقتی صدای طرف مقابل رو نمیشنوید ماسکتون رو میارین پایین
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ میای دعوا کنیم ؟
-
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 تو گناه داری
-
AmirBarsamreplied to fateme.shafeie on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
تو که اینقدر بزرگی به بزرگیت ببخش دیگه حالا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
به من -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun میگم ک
-
انقده اعصابم خورده که نمیدونم به کی و چی فحش بدم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ من به این بزرگی رو یادت رفته ،؟
اصلنم دیگه نمیخواد تبریک بگی -
@0Farzam0 آینده روشن است...
من برم... -
دقیقه دو بازی گل خوردم
pes یادم رفته ...
توروخدا کمک مالی کنید من الان یک میلیون ندارم به این خولی بدم... -
-
تو سر عیدی فیلیمو باز میکنی
ما کلاسینو
من و تو یکی نیستیم -
بیدار بودن یا خواب بودن یا چینش سفره هفت سین برا کسی که بزور چارتامیوه خریده نمیتونه مهم باشه
اون دغدغه های بیشتری تو زندگیش داره
انقد شرایط اقتصادی مردم بده ک اتفاقا ب نظرم دسته جمعی باید تصمیم میگرفتیم هیچکس هیچی نخره
پست 364701 از 1000113