هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری این تازه ناشی بودن رقص بلد نبودن . طایفه ما اصن تو رقص یک چیز دیگه ان .
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد آره اگه هماهنگ تر باشن قشنگ تر میشه
-
مجتبی ازاد خیلی قشنگه
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری ول کن اینا رو بیا بریم یوتیوب پلی کنیم بشوره ببره
-
مجتبی ازاد آره اگه هماهنگ تر باشن قشنگ تر میشه
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری رقص با چوب دیدی ؟ چوب بازی هم بهش میگن . هماهنگی خالص اونجاست چون یک میس بدی یک حواس پرتی کنی میزنی کله جلوییت رو میترکونی
-
@امیرمسعود-جعفری ول کن اینا رو بیا بریم یوتیوب پلی کنیم بشوره ببره
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
برو بابا منو بگو واسه این قندشکن روشن کردم
خوشم نمیاد از اینا
تنها آهنگای خارجیم ماتینه و mi gna و پاندا هست -
مجتبی ازاد
هه هه راست روده داریم روئده راست نداریم
خیخیخیییییییییییینوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl خب تو گفتی روده راست . :)))
-
@امیرمسعود-جعفری رقص با چوب دیدی ؟ چوب بازی هم بهش میگن . هماهنگی خالص اونجاست چون یک میس بدی یک حواس پرتی کنی میزنی کله جلوییت رو میترکونی
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد یکمی دیدم این هم انجام میدم ولی بقیه جاها رو ندیدم
-
Tragic Girl خب تو گفتی روده راست . :)))
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شدهمجتبی ازاد ت گفتی
ما چه پزشک اینده کشوری که نمیدونی هیچ روده ای راست نیست ؟ ادم خوف میکنه -
مجتبی ازاد یکمی دیدم این هم انجام میدم ولی بقیه جاها رو ندیدم
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اره دیگه سمت شما سیستانی ها هستن . اهنگ مشتی بزاره دی جی . ملت تا صبح میرن رقصو
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از لحاظ روحی به یک هفته دور شدن از همه ی آدما، آنلاین نشدن، درس نخوندن، کسیو ندیدن و قطع رابطه ی محض با همه نیاز دارم؛
تا روی مبل جلوی یک کلبه ی چوبی وسط یک جای سرسبز پتو رو بپیچم دورم، لم بدم، کتاب بخونم، به موزیکای بیکلامم گوش بدم و واسه یکبارم که شده حس کنم دارم زندگی می کنم… -
مجتبی ازاد
برو بابا منو بگو واسه این قندشکن روشن کردم
خوشم نمیاد از اینا
تنها آهنگای خارجیم ماتینه و mi gna و پاندا هستنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اوه چه سبک خاصی میگوشی
-
@امیرمسعود-جعفری اره دیگه سمت شما سیستانی ها هستن . اهنگ مشتی بزاره دی جی . ملت تا صبح میرن رقصو
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهمجتبی ازاد نه اینجا مست میکنند پاش بیفته با آهنگ سلام فرمانده هم قر میدن
-
مجتبی ازاد نه اینجا مست میکنند پاش بیفته با آهنگ سلام فرمانده هم قر میدن
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اوه پس موقع عروسی هاتون ساقی هم میارین . اهل دلن انور پس . میزنن میرن هوا
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی پشت لبخند ساکتمون، اگه خوب گوش کنیم صدای شکسته شدن درونمون رو میشنویم؛ یعنی حس نکردن اندوه طبیعی، تبدیلش میکنه به اضطراب.
که شاید در اون لحظه شدت دردش کمتر باشه ولی طولانیه!
برای همینه که خیلی از ماها بیشتر از اینکه افسرده باشیم، فرسودهایم… -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@امیرمسعود-جعفری اوه پس موقع عروسی هاتون ساقی هم میارین . اهل دلن انور پس . میزنن میرن هوا
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد آره متاسفانه
بعضی وقتا هم بدجور مایه آبروریزی میشه -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Akbar Ghelich - Rakate Hashtom 128.mp3
یارضا گفتم و وا شد به نگاهت گره ها🥺
عیدتون مبارک -
مجتبی ازاد آره متاسفانه
بعضی وقتا هم بدجور مایه آبروریزی میشهنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری :))))))) فقط اونجاش که نصفشون مجلس زن ها رو با مردا اشتباه میگیرن :)) . یکی دو بار این صحنه رو دیدم .
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی ... عروسی که روستا یا شهر میشد . با داداشمو بچه های فامیل میرفتیم رو خونه گلی ها یا دیوار های اطراف مینشتیم یک پلاستیک پر تخمه میاوردیم پوچ میکردیم میخوردیم . چه کیفی داشت کل عروسی رو از اون بالا تو تاریکی نظاره گر بودیم .
معمولا هم جایی مینشستیم که اگر کرمی چیزی ریختیم معلوم نشه ما بودیم و اینکه دید به همه مکان های عروسی داشته باشیم :))
-
@امیرمسعود-جعفری :))))))) فقط اونجاش که نصفشون مجلس زن ها رو با مردا اشتباه میگیرن :)) . یکی دو بار این صحنه رو دیدم .
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه اینجا اشتباه نمیگیرن
فقط اینقدر زیاده روی میکنند که دو سه نفر زیر بغلشو میگیرن میبرنش بیرون
تازه جالب اینجاست که بعد پشت فرمون هم میشینن و چندتاشونم تصادف کردند -
Ali Akbar Ghelich - Rakate Hashtom 128.mp3
یارضا گفتم و وا شد به نگاهت گره ها🥺
عیدتون مبارکنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi
غيد شما هم مبارک🤍