هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@GHAZAL-DALVAND در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii منم زمان میدم...خیلی هم زمان میدم...خودم دردشو میکشم ولی صبر میکنم برای هرکسی...حداقلش بعدش عذاب وجدان ندارم و میدونم بهش مهلت داده بودم...البته اگه حذفش کنم...
خب منم فرصت دادم حداقلش برای خودم ولی میترسم باز همون تکرار بشه
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii یه جا خوندم نوشته بود مردها راحت حذف میکنن و بعدم پشیمون میشن ولی زن ها مهلت میدن مهلت میدن ولی وقتی حذف میکنن دیگه عمرا پشیمون نمیشن چون خیلی فرصت دادن...
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت.... -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii مثل منی
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازم یاد اون سوالم از مادرم میفتم
مامان اگه من پسر میشدم چی میشد
مادرمم درکمال احترام: روزی یه پوست کتک میخوردی -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بارم زنگ زده بودیم ۱۱۰ رو سرکار گذاشته بودیم
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بماند که پدرم چقدر بهمون خندید و مادرم سرزنش کرد
-
@Zahra-Zahraii یه جا خوندم نوشته بود مردها راحت حذف میکنن و بعدم پشیمون میشن ولی زن ها مهلت میدن مهلت میدن ولی وقتی حذف میکنن دیگه عمرا پشیمون نمیشن چون خیلی فرصت دادن...
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت....نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@GHAZAL-DALVAND در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii یه جا خوندم نوشته بود مردها راحت حذف میکنن و بعدم پشیمون میشن ولی زن ها مهلت میدن مهلت میدن ولی وقتی حذف میکنن دیگه عمرا پشیمون نمیشن چون خیلی فرصت دادن...
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت....اتفاقا دیروز خوندم این جمله
دقیقا همینه ذات ادم هچوقت عوض نمیشه -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii مثل منی
صبوری زیاد خوب نیست فقط ب خود ادم لطمه میزنه...
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه بارم زنگ زده بودیم ۱۱۰ رو سرکار گذاشته بودیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شدهGharibe Gomnam
یاد اون جوک افتادم که یکی زنگ زده بود ۱۱۰ گفته بود اینجا کلی مرده داریم سریع خودتونو برسونین بعد پلیسا گفته بودند آدرس رو بگینبعد این یارو هم گفته بود قبرستونه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو قانون جاذبه رو زدی زیر و رو کردی
دور رفتی یه جوری که سخته بخوای برگردی
آتیش میگیرم واسه تو ولی یخ زدی سردی
خیلی خونسردی -
@Zahra-Zahraii مثل منی
صبوری زیاد خوب نیست فقط ب خود ادم لطمه میزنه...
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii اره...برای بقیه خوبه ولی برای خودت...نه:)
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii اره...برای بقیه خوبه ولی برای خودت...نه:)
دقیقا
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هم اکنون در پخش این اهنگ نیوتن در گور درحال تشنج کردن
-
@Zahra-Zahraii اره...برای بقیه خوبه ولی برای خودت...نه:)
دقیقا
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii من هنوز اینو یاد نگرفتم ولی تو یاد بگیر...تو محکوم به ادامه دادن هرنوع رابطه ای نیسی...باارزشی و حق انتخاب داری...ارزش خودت بالاتره روح خودت مهمتره
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رومخ بودن ینی دوهفته همسایه روبروت دارع خونه بازسازی میکنع و اسایش نزاشته:|||
-
@Zahra-Zahraii من هنوز اینو یاد نگرفتم ولی تو یاد بگیر...تو محکوم به ادامه دادن هرنوع رابطه ای نیسی...باارزشی و حق انتخاب داری...ارزش خودت بالاتره روح خودت مهمتره
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@GHAZAL-DALVAND در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii من هنوز اینو یاد نگرفتم ولی تو یاد بگیر...تو محکوم به ادامه دادن هرنوع رابطه ای نیسی...باارزشی و حق انتخاب داری...ارزش خودت بالاتره روح خودت مهمتره
میدونی همیشه ب خودم میگم حتی شده زبونی ب رفیقامم گفتم ولی خودم ت عملش ضعیفم...
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عیبی نداره روزای خوب منم میرسه
هر کی میرسه میگه این آدمه چقدر دپرسه -
میدونی همیشه ب خودم میگم حتی شده زبونی ب رفیقامم گفتم ولی خودم ت عملش ضعیفم...
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii میفهمم کاملا...
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
مث ولگرد خیابونا
راه میرم تو این خیابونا
ولی مقصدم مشخص نیست
خاطرست تک تک میدونا -
من در حالی ک از همه ی شبکه های اجتماعی لفت دادم
اما توقع دارم دوستام با کفتر نامه رسون تولدم رو تبریک بگن- لطفا از ریپلی زدن روی این پست و نوشتن کامنت هایی با این مضمون ک
((عهههه تولدته)) ((عههه کی تولدته))
خودداری کنید
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! - لطفا از ریپلی زدن روی این پست و نوشتن کامنت هایی با این مضمون ک