هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Gharibe Gomnamreplied to ramses kabir on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
من پیانو خیـــــلی دوست دارم
پیانو با ویلون -
Tragic Girl
بزن پایین ماسکو هر وقت گیر داد بده بالا دوباره رفت بده پایین من حتی ی گوششو در میارم :)) -
اینجا کسی هست ب زبان کوردی مسلط باشه ؟ی سوال دارم ازش
-
@soniaaa من ک اصن هیچ ازمونی ماسک نزدم تا حالا
-
Tragic Girl
ادم نفسش میگیره ولی پیشت باشه چون کنکور از در بدون ماسک ممکنه نزارن رفتی تو درش بیار -
Tragic Girlنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده
میخام ی مانتو نخی کوتاه زیر مانتوی اصلیم بپوشم روز کنکور خدایی گرمم بشم مانتومو در میاورم
من طاقت ندارم -
شما ماسک میزنید هنوز؟
-
کانون چطور بود ازمونش؟
-
Tragic Girlreplied to Gharibe Gomnam on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam من ن
-
Farideh Khangahreplied to lO_Ol on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa در حد چند کلمه بلدم
-
Tragic Girlreplied to Amirbernosi on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi منک نرفتم
ول مثه همیشه سخت -
من الان یک ماه میشه کلا ماسک نمیزنم
-
Farideh Khangahreplied to Gharibe Gomnam on ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نه بابا
-
Tragic Girl
منم ی مانتو گذاشتم ک گششاد باشه استیناشم خودشم بعد نازکم باشه ک نپزم مقنعه هم سر نمیکنم شال سر میکنم من ی چیز میچسه چونم اعصابم خورد میشه:) -
@soniaaa ارع دیقن
-
@Amir-Bernousi
گویا سخت بوده
من دفعه پیش بودم خیلی سخت بود -
@soniaaa میترسم باز مامانم گیر بده بگه نخیر فرم مدرست
ینی اون روز
روز مرگ منهههه اگ اینو بگ -
سنجش بازم به طور عجیبی فیزیک ساده بود :|
به نظرم مشکوکه که انقد فیزیکو ساده بدن اونم 4تا آزمون :| ولی شیمی مثلا در سطح کنکور باشه :|
امیدوارم فیزیک مثل کنکور نشه
-
Tragic Girl
من فرم مدرسم اصن تنم نمیشه
369581/1000113