هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شهیده sh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farideh Khangah on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah سلام عزیزم . بهتری ؟
-
Gharibe Gomnam در لحظات ناب گفته است:
@Zahra-Hamrang
چون g هم گ خونده میشه هم ج
بعد همرنج بیشتر میومد تا همرنگریحانه خودت گفته بودی بنویسم اسپم ندیم
ولی فکر کنم بد جوری اسپم زده شد -
Gharibe Gomnam در لحظات ناب گفته است:
@Zahra-Hamrang
چون g هم گ خونده میشه هم ج
بعد همرنج بیشتر میومد تا همرنگخب اونجا هم ز بیشتر میومد تا ذ
-
خانوم لوبیاreplied to Alireza Varamanzar on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
اون چیه گذاشتی بیوت
سرشو له میکنه🥴 -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
اشکال نداره مهرسا جان
زمین ارزششو نداره
اسمون میبینه
ما تو مدرسه امتحان داشتیم بعد یکی از دخترای دوازدهم که تازه بینی عمل کرده بود با دوستاش که اوناهم همه بینی عملی بودن بهم گفت یه لحظه میای
بعد من گفتم بفرمایید
گفت اسمت چیه گفتم ریحانه
گفت کلاس چندمی(با تمسخر) گفتم دهم
تو که معنی نگاه ها و حرکتها رو میفهمی دیگه
بعد گفت باشه
بعد با دوستاش یه نیشخند زدن
به خودم قول داده بودم دعوا نگیرم
میدونستم یه حرفی بزنم دعوا میشه
ولی بخدا دلم میخواست اون فکشو بیارم پایین بگم اخه تورو سننه؟ اخه من میام به تو گیر بدم چرا دماغتو بردی رو نوک اسمون که سوراخشم معلومه؟
اخه به تو چه
حالا چادرم نیست فقط که
یکی کلا رو بگیره موهاش معلوم نباشه یه جورب نگاه میکنن...
بخدا انقدر عجیب نیست
من چادری نبودم ولی تو مدرسه که بودیم راهنمایی بچه ها یه جور حرف میزدن پشت ادم یه جور رفتار میکردن
حالا منم میشناسی خشک مقدس نیستم همیشه شیطونم شوخی میکنم مسخره بازی درمیاریم ولی اون ماه های اول ادم فکرمیکرد ادم فضاییه
امسالم اولش همین بود یعنی تا دوماه اول انگار ادم جدید از یه سیاره دیگه اومده باشه
بعدش که انقدر شیطون و پرانرژی بودن خودشون اومدن سمتم و شوخی میکنن
ولی سال بالاییا خیلی رو مخن
باز اینا به کنار
تو فامیلم همینه که چون من موهام معلوم نییست روسریم بلندتره یه جور نگاه میکنن ادم به خودش شک میکنه
والا بخدا ما تا الان با کسی همچین رفتاری نداشتیم
حالا جالب اینجاست ادعای باشعوری هم میکنن
ولش کن واقعا توجه نکن -
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
danial hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه درمورد چیزایی که نمیدونید نظر قاطع میدید و همهچیز رو قضاوت میکنید، فقط شبیه یه تپه فضولات به نظر میرسید. ولاغیر.
اگر درمورد مبحثی که توش هیچ سوادی ندارید هی تز صادر میکنید و هم درعین بیسوادی تازه ادعاتون هم میشه، فقط شبیه یه تپه فضولات به نظر میرسید. ولاغیر
-
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
اره -
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
قانع نشدم انگلیسی با فارسی فرق است -
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma خوبه ک
سلام
جنگی باش -
ابلفضیااااا
یه لحظه میای اینجا نفس بکشی خفه میشی:((( -
در دنیای ما، اگر تعداد آنها که به دنبال خوشبختی خودشان هستند، از تعداد آنها که به دنبال بدبختی دیگران هستند کمی بیشتر بود، در عرض چند سال
بهشت را به کف میآوردیم.
برتراند راسل -
خانوم لوبیاreplied to Alireza Varamanzar on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
بابا جنگیییی
سلام خوبی🥲 -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam تو آخه ماهی عزیزم
بیخیال بابا -
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma اوه اوه
خوبم مرسی
تو خوبی؟ -
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
رفتارای یه سریا تو این ۳ سال فشار اورده بود
قربون تو خوبی از خودته -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اره دقیقا میفهمم چی میگی
بقیه خودشون پر ایرادن اون وقت ...
370461/1000113