هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
مجتبی ازاد سلام خوبین
شما میدونین برای اینکه فتوشاپ باگ نداشته باشه برای رم ۸ و اینتل i7 و فکررر کنم نسل ۳ چه نسخه ای بهتره نصب کنیم؟@m-hmt باگ نداشته باشه خب طبیعتا نسخه جدیدش ولی اگر منظورتون اینکه در هنگام کار به اصطلاح گلوگاه ایجاد نکنه . که باید بگم از هم نسخه بروزش کار رو اوکی میکنه . رم 8 دارین و cpu هم خوبه بد نیست . فقط اگر از روی دوره دارین تماشا میکنید ببینید استاد چه نسخه ای داره همونو نصب کنید . موفق باشید
-
Farideh Khangah یکم اب گلاب بخور رفیق
@m-hmt اب گلاب؟
باش -
خیلی میری تو مخ جدیدا وحشی میشی میپری به من بدجوری خوردم ازت منی که یه عمری تو اوج پریدم جمع کن برو الان سریعتر دیدمتم میگم ندیدم
-
کارت ورود به جلسه کنکور سراسری از ۵ تیر منتشر میشود
کریمیان، مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور:
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی سال ۱۴۰۱ از ۵ تا ۷ تیر بر روی سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
لازم است داوطلبان به درگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و با وارد کردن شماره سريال كارت اعتباری ثبت نام (۱۲ رقمی) و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و كدپيگيری ثبتنام (۱۶ رقمی) و نام و نام خانوادگی، كدملی و سريال شماره شناسنامه، كارت شركت در آزمون را چاپ کنند. /باشگاه خبرنگاران
@konkor1shoo
🟧 www.1shoo.ir@m-hmt
خییییییره ایشالله
به قول آقای چیذری -
@m-hmt باگ نداشته باشه خب طبیعتا نسخه جدیدش ولی اگر منظورتون اینکه در هنگام کار به اصطلاح گلوگاه ایجاد نکنه . که باید بگم از هم نسخه بروزش کار رو اوکی میکنه . رم 8 دارین و cpu هم خوبه بد نیست . فقط اگر از روی دوره دارین تماشا میکنید ببینید استاد چه نسخه ای داره همونو نصب کنید . موفق باشید
مجتبی ازاد اهان خیلی ممنونم🥰
-
@m-hmt اب گلاب؟
باشFarideh Khangah اره عزیزم
یکم دار و دوای ارامبخش باید بخوری
ببین گلاب خوبه
عرق بیدمشک یا بهارنارنج اگه داری خوبه
دم نوش هل و گل گاو زبان هم خوبه
ولی خب برای مواقع اضطراری من همیشه از اب گلاب جواب میگیرم -
@m-hmt کی گفته راهم دوره؟ من خودم کرمانم خیالت راحت لباس بپوشم آماده شم ده دقیقه ای رسیدم تالار
-
@m-hmt
خییییییره ایشالله
به قول آقای چیذریmahdi shokry ایشالله
-
مجتبی ازاد اهان خیلی ممنونم🥰
@m-hmt
من با Adobe.Photoshop 2019
کار کردم خوبه هنگی نداره سیستم تون هم خوبه راحت می کشه حالا به قول داداش مجتبی ببینین استاد با کدوم برنامه آموزش میدن -
Farideh Khangah اره عزیزم
یکم دار و دوای ارامبخش باید بخوری
ببین گلاب خوبه
عرق بیدمشک یا بهارنارنج اگه داری خوبه
دم نوش هل و گل گاو زبان هم خوبه
ولی خب برای مواقع اضطراری من همیشه از اب گلاب جواب میگیرم@m-hmt همون اب گلاب میخورم
عرق و اینا رو از کجا بیارم اخه
ممنونم ابجی -
بح بح...