هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
بازم میگم، کسی که تلاش کرده باشه نتیجشو میبینه قطعاحقیقتش
روحیتون و امیدوار بودنتون خیلی قابل تحسینه
میگن که امید سوخت انسانه
وقتی میبینم خیلیاااا تو همین سال دوازدهم کشیدن کنار و خب افرادی مثل شمارو میبینم واقعا اراده و امیدتون برای من قابل ستودنه
انشاءالله هرچی خیره و به صلاحه براتون پیش بیاد
و نتیجه تلاشهاتون رو بگیرید -
فک کنم آپاندیسمه
بدجور درد میکنه
همش حس میکنم شب کنکوور میخاد ی اتفاقی بیوفته -
و منی ک عادت دارم هیچ دردیو نمیگم ب خانواده:|
بزا این کنکور لنتی تموم شه
بعد هر کار میخای بشی
مشکلی نی -
و بازهم وقتی میبینم دوازدهمامون یا همین بچه های کلاسمون میگن که ما همون سال اول میریم اصلا پشت نمیتونیم بمونیم و توانشو نداریم یا وقتی که بچه هایی که کلییی تلاش کردن و سال اول نشد و واسه سال دوم نمیخوان بمونن میگن نمیتونیم و دور هدفشونو خط میکشن و ادمایی که امروز حسرت نرسیدن به اهدافشون رو دارن و...
همه و همه رو که میبینم مثل اونایی میشم که
رو چمن های کوه دراز کشیدن و به اسمون پرستاره شب عمیق خیره میشن -
عجیــــــــــب دلم میخواد بنویسم
اونم نه از نوع معمولیش -
مغزم درد گرفته دیگه
-
سلام
-
MohsenTaherireplied to Gharibe Gomnam on ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط MohsenTaheri انجام شده
Gharibe Gomnam چ جالب.... اگه هر فردی بخواد به دلیل حرف و حدیثای بقیه نره دنبال اهدافش پس اون آدم تو آخرین لحظه ی زندگیش برای خودش زندگی نکرده ....
من تو دانشگاه با افرادی آشنا شدم ک برای هدفشون خیلی صبوری کرده بودن و خیلی جنگیده بودن...ولی از راه درستش...
مثلن یکی از بهترین دوستام هم پرستاره و هم داره پزشکی میخونه 28 سالشه ترم 3 پزشکی...4شنبه و 5 شنبه ها بر میگرده کرمانشاه شیفتشو میده و برمیگرده دانشگاه...
مهم اینه ک بری الان شاید نتونی ولی قطعا اگه دستت بره تو جیبت و خودت باشی فقط دیگه خونوادت بهت فشار نیارن می تونی خیلی متمرکز تر روی هدفت باشی...مثلا همین دوستم می گفت وقتی خواستم برای پزشکی بخونم ی خونه کوچیک اجاره کردیم با داداشم دیگه حتی خون پدرمم نرفت و یک سال خوندم و پزشکی آوردم..
یا ی دوست دیگه م که برق قدرت خونده و روی کشتی کار می کرد الانم درآمد دلاری داره و 32 سالشه ولی ب عشق پزشکی دوباره کنکور داده...
آدم نباس نا امید بشه..!! -
ناگهان برخاستم و به حوالی خیره شدم
کویری بود بس عظیم و بزرگ
بی انتها و پیدا نشدنی
و من عجیب گم شده ام در بیابانی که خود در خودش گم گشته
فریادهای پرصدا ، بی صدا
قدم های پرتوان ، ناتوان
اشک های پرآبم ، خشک
نفس های عمیقم ، کم عمق
و جانم بی جان شد
از عمق که نه با تک تک سلول هایم گمراه شدن گمراه بودن تنهایی سردرگمی و سرگیجه را احساس کردم
من دریای بی کران کویر درونم گم شدم -
MohsenTaheri
اینکه قطعا ولی گاهی حس میکنم تو این دنیا تنها هدف یه سریا
فقط پوله
همین -
-
MohsenTaheri سلام
نشناختم -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MohsenTaheri
اینکه قطعا ولی گاهی حس میکنم تو این دنیا تنها هدف یه سریا
فقط پوله
همینپول فاکتور خیلی مهمیه...شاید الان زیاد متوجهش نشی ولی قطعا ی روزی میرسه با تمام وجودت درکش می کنی...
آدم میتونه با پول خیلی کارا بکنه...
باور کن.. -
MohsenTaheri
میدونم
اما گاهی به یه جایی از زندگی میرسی که باید
بین پول و هدفت یکی رو انتخاب بکنی -
-
رنگ خونم عین نفته️
-
MohsenTaheri دانشجو هستید؟!
-
Mr.Fantastic
درکجا چه چیزیو ویرایش کنی؟🥲 -
۴ روز تا آزادی
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MohsenTaheri
میدونم
اما گاهی به یه جایی از زندگی میرسی که باید
بین پول و هدفت یکی رو انتخاب بکنیمثال بیار....!
پول خودش ی وسیله برای رسیدن ب اهدافه....
اگه الان تو ی میلیارد داشتی یا مثلا تو خونواده ی خیلی ثروتمندی بودی کلن دیدگاهت نسبت ب همه چی تغییر می کرد...
مثلن کسی مث من باید خودش کار کنه تا ی ماشین بخره ولی طرف بچه مایس زودی ددی ی ماشین میندازه زیر پاش...
377121/1000113