هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
-
به منی که مامانم بهم اجازه نداده برم اعتکاف پیام ندید عصر بریم پارک؟!
-
@Dulcet
-
@Soniaaa
منم قصد ندارم برم جهنم گفتم اگه شما خواستین بسپرم برین تو
-
-Dr_Ugger-
@_JacK_
من تا آذر سال بعد با شما دو نفر کاری ندارم.
همون آذر ماه هم میخوام آدرسو بدم بهتون برا کادو
الانم واقعا بلاکین:)) -
@Dulcet
از پشت پنجره بهشت بهت نگاه میکنم -
خواستم ببینم خوبی یا نه ولی خب مثل اینکه رو به راهی!
-
@Soniaaa معلومه که هیچ امیدی نیست.....
وعده دیدار ما جلوی دروازه جهنم -
من سنن اوخورام
منه دیوانه دیللر -
@Dulcet
چ امیدی؟ -
مهسا استوار در کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲ گفته است:
حسین کاظمی 0 از راز موفقیتت تو این دو هفته بگو
تست کار کردن درست مخصوصا بخش معادله و نامعادله اونم با کتاب نردبام برای بخش آشنا هم کتاب آبی خود کانون
یهویی هم درسا بهم نازل نشد که تست بزنم سر کلاس گوش میدادم معلممون هم در حد خود کتاب درس میده ولی مفهومی بعد از اون وقتی به کتاب مسلط شدم رفتم سراغ تست
روزانه حدود 50 تا 60 نه بیشتر تست بزنی راحت جمع میشه حتی وقت اضافه هم میاری مثلا قبلا این برنامه ی تستم برای فیزیک بود ( برای آزمون پیشرفت تحصیلی (همون فصل 1 و 2 فیزیک )) خجالت بکش آقا نخند
داشتم میگفتم تقریبا 2 هفته این برنامه با مسلط شدن روی تست ها طول کشید ولی برای ریاضی کارم راحت تر بود درسته حجیم بود ولی قابل درک تر هم بود برای همین سریع تر میتونستم تست بزنم علاوه بر اون تست راه ابریشم هم دیگه نداشتم یعنی تست کم تر
این از راهش حالا دلیلم چی بود اینطوری تست زدم برای یه آزمون قلم چی که هیچ سودی هم برام نداره تازه باید برای اعتبار سنجیش هم دوباره برم بخونم
دلیل اول : قول دادم به مشاورم
دلیل دوم : الان نمیگم ایشاله اول سال یازدهم اگه تونستم بهش برسم میگم ، راهنما (برای یاد گیری 2 اول حرفش الف هست ) درضمن هیچ وقت هیچ فصل ریاضی دهم رو دیگه اینطوری نمیخونم حالم بد شد فقط فصل 4 و 5 دیگه تموم شد -
@Soniaaa احسنت به این امید به زندگی
-
@Dulcet
-
Matin Mousavi 1
تخلص نیچه:
آنکه چرایی برای زیستن داشته باشد،با هرچگونه ای خواهد ساخت. -
0yasin.sh0 من همون نرخ قدیم میگیرم .....
-
این عید واقعا خونه نیستیم مهمون خداییم هممون
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با بعضیا هم قهرم
-
@Dulcet یارانه زیاد شده
-
0yasin.sh0 قدیما وقتی بزرگترمون میگفت میبرمت غذای گرون بخوری میگفتیم نه زحمت نکشین....
ببین گردن 450 هزارتومن هست و یارانه من 45 هزار
...
نبینم ها -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli نگفتم که خوب نیستم
پست 389621 از 1000113