هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
خبری -
آدم میتونه تو مسافرت درس بخونه ؟
-
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
بفرما -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
اکبر آقا مگه ابوالفضل هستین️️ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A فقط میخواستم ببینم میگی اره یا هنوزم میترسی🥴
چه خبر خوبی
سعلام پسر خاله خودم -
@Allen-Gamer
بله میتونه دو دور هم در بیاد -
@حمید-صباحی اسم مستعارم اکبره
-
@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Allen-Gamer
بله میتونه دو دور هم در بیادمنظورتون چیه ؟
-
@Allen-Gamer
کتاب میزاری رو زمین بعدش دو دور دورش میچرخی اینطور قشنگ میتونی درس بخونیول بی شوخی نمیشه از من بهت نصیحت
-
@Allen-Gamer من تو مشهد امتحان گزینه دو دادم.........
-
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
@Fargol-Sh
هن
اگه خیلی دور نباشه و غریب نباشه خیلی، میگم بیاد
اگه نه، خیلی باهم حرف نزده باشیم، و ازش خبر نداشته باشم، میگم نیاد
ولی کلا اگر یکی کار فوری داشته باشه،مث الان که گفتی، هرکی باشه میگم بیاد
ولی خب اخرش معمولن لفت میدم
ممنون شما خوبی؟پسا کنکور چطوره؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی شما خوبی
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنج برعکس آبی
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
ممنون خانوم شما خوبین -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
با اینکه نفهمیدمچی گفتی ولی باش
خوبم
از پیش از کنکور شلوغ تر شدم🥲🥲 -
@حمید-صباحی پنج برعکس آبی تیر خورده
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی متشکر اصل میدین؟
-
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
بیخیال
خداروشکر
اع خوبه
شلوغی بهتر بیکاریه
بیکاری مضره
فقط شلوغی با فیلم و بازی که نیست؟ -
Foruhar فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Allen-Gamer من تو مشهد امتحان گزینه دو دادم.........
یعنی از مازندران اومده بودید سفر مشهد ، بعد رفتید برای آزمونتون پیشه گزینه 2 مشهد ؟
بعد اون وقت من میخوام گزینه 2 ثبت نام کنم فقط آنلاین شرکت کنم چون خوده طرقبه گزینه 2 نداره ولی نزدیک ترین گزینه 2 به من تقریبا با مترو 20 دقیقه راهه -
@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Allen-Gamer
کتاب میزاری رو زمین بعدش دو دور دورش میچرخی اینطور قشنگ میتونی درس بخونیول بی شوخی نمیشه از من بهت نصیحت
حتی مسافرتی هم نمیچسبد و نه میتونی درس بخونی و عذاب وجدان داری و هم آر مسافرت لذت نمیبری
من خودم یه روز قبل سیزده بدر رفتم عذاب وجدان گرفتم
394270/1000113