هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi من که میرفتم میگفتم دفترچه میخوام کارتمو نمیخواستن
-
@Fargol-Sh آها اینفینیتی پسر خالته؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
حمید ۲۰ ساله -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno پسر خالمه کاش نبود
همه بلایی سرممیاره
یه بستنی نمیخره -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
اها
ممنونم
پس منم میرم
فوقش هزینه چاپش رو میدم
چون خیلی خسته بری پرینت بگیری و دو دفترچه ای باشه و شبیه دفترچه واقعی باشه -
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A میپراکنم که میپراکنم
به تو چه که میپراکنم
بستنی میخری یا بپراکنمهه، کور خوندی من بیدی نیستم که به این بادا بلرزم
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fargol-Sh آها اینفینیتی پسر خالته؟
نهاگه اینطور بود، تو هم میشدی دختر خالش
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
قضیه دارک شد... -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A خالم کجاس؟
-
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno پسر خالمه کاش نبود
همه بلایی سرممیاره
یه بستنی نمیخرهاینطوری دلم به رحم نمیاد
-
-
@Fargol-Sh خودش که تکذیب میکنه
-
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A کارت ب جایی رسیده نسبت فامیلیمون رو هم از بچه ها مخفی میکنی
-
Infinitie. Areplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
من درس ندارم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi فککرده منمیشینم بستنی میخورم
کور خوندی اقا ابوالفضل -
@haniehno سلام باجی
یه وقت به ریپلای هایی که میزنم رو پیامات جواب ندیا -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
394344/1000113