هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno
اره موقته ولی سخته و هم لذت بخشه
نمیدونم ولی میدونم موقته و میگذرهنه من نزدم هنوز
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-agon سلامتی ابدی خونواده م
قبولیقشنگه،ولی به خودتون فکر کردین؟برای خودِ خودتون چی میخواین ک بتونه واقعا خوشحالتون کنه؟
-
@سجاد-ذوالفقاری باشه نظر خودته
ولیییییمن امسال شاید بمونم چون میخوام درسی بخونم که بتونم به سلامتی مردم کمکی کنم ، حالا اگه من امروز به واکسن ساز اعتماد نکنم ، نباید انتظار داشته باشم که 10 بیس سال دیگه مردم به من اعتماد کنن و واکسن و دارو های منو استفاده کنن
-
@سجاد-ذوالفقاری باشه نظر خودته
ولیییییمن امسال شاید بمونم چون میخوام درسی بخونم که بتونم به سلامتی مردم کمکی کنم ، حالا اگه من امروز به واکسن ساز اعتماد نکنم ، نباید انتظار داشته باشم که 10 بیس سال دیگه مردم به من اعتماد کنن و واکسن و دارو های منو استفاده کنن
-
@dr-agon
اولا آوردن یه رتبه عالی تو کنکور سال بعد
دوما داشتن آرامش روانی
سوما لبخند my parents
چهارما اینو دیگه نمیتونم بگم🤐🤐
پنجم هم خوشبختی یه نفر خیلی خیلی برام مهمه
.
.
. -
@narjes-hashemi
درودنه متسفانه نخوندمش هم دیگه وقت نکردم هم کلا نرفتم کتاب فروشی
یه سری درگیری ذهنی هم دارم که واقعا نشد
خواهش میکنم :cherry_blossom: :cherry_blossom:
@سجاد-ذوالفقاری نچ نچ نچ متاسفم🔪😂
جدا ان شالله که درست میشه همه چیز😜 -
@سجاد-ذوالفقاری نچ نچ نچ متاسفم🔪😂
جدا ان شالله که درست میشه همه چیز😜 -
چند وقته ریزش ابرو گرفتم
همینم کم مونده بود :|
-
یه جاییم نوشته بود ک...
آدما معمولا خودشون خودشونو گم میکنن
بقیه که دیگه بقین... -
اگر این روزا بی دلیل یا با دلیل احساس حزن و اندوه دارید توصیه میکنم حتما کتاب علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر از دکتر شریعتی رو مطالعه کنید و روی تک تک جملاتش ساعت ها فکرکنید
شاید نتونه غم هاتون رو از بین ببره اما دلیلش رو بهتون نشون میده و یا به سمت پیدا کردن دلیلش سوقتون میده
کتابی کم حجم اما پرمحتوا
-
اگر این روزا بی دلیل یا با دلیل احساس حزن و اندوه دارید توصیه میکنم حتما کتاب علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر از دکتر شریعتی رو مطالعه کنید و روی تک تک جملاتش ساعت ها فکرکنید
شاید نتونه غم هاتون رو از بین ببره اما دلیلش رو بهتون نشون میده و یا به سمت پیدا کردن دلیلش سوقتون میده
کتابی کم حجم اما پرمحتوا
Zeinab Siri چه انتشاراتی؟؟!
اسم نویسندشونِ همین؟ -
ایرانی😕😐
-
چند وقته ریزش ابرو گرفتم
همینم کم مونده بود :|