هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زهرا بنده خدا
معصومه
شمام بگین -
z Gheibireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خوبم خدارو شکر
همه بر سر زبانند و تو در میان جانی -
Hhh Hhreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
معلم کلاس چهارم
که ضرب رو خوب بهم یاد داد -
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 به تک تک نکاتشون نیاز داری؟
روی برنامه جبرانی هستی و تاپایان هفته تمومش میکنی؟اگه کم نیاری و ادامه بدی؟ -
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
ممنوون -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mr. Perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
والله من زیاد راضی نیستم دروس ترم اولمون سنگین بود
ریاضی انتگرال
فیزیک انتگرال
آز فیزیک انتگرال
...کلا همه چی انتگرال شده
من آز فیزیک نداشتم ترم اول، این ترم هم بهم نرسید ظرفیت کلا 8 نفره
من سر فیزیک واقعا اذیت شدم با ادبیات
مخصوصا ادبیات و ریاضی تو یه روز بود دیوونه شدماین که خوبه این ترم ما دوشنبه و چهارشنبه 8تا10 فیزیک داریم 10تا 12 ریاضی 2 داریم 2تا 4 دیفرانسیل داریم اصلا افتضاحه با این که خودمون انتخاب واحد کردیم ولی زمان اساتید یکی بود عملا قدرت انتخاب نداشتم
یا خدااا
واس ما تو یه روز نیست ولی پشت همه
قشنگ یه طوریه باید طول ترم عالی خوند
این حرف که میگفتن دانشگاه خوندن نداره اصلا درست نیست
حتی بعضی درسا خوب خوب میخونی استاده بد نمره میده
من بیشتر سر کمال گرایی و حساس بودنم برای نمره اذیت میشم -
زهرا بنده خدا 2replied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
بهترین معلمی که داشتی، کی بوده و چرا؟ -
مهشید حسن زاده 0replied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خوبه پس
دردوتاش میتونم دلیل قاطع حال خوبیت باشم
قدرمو بدون زهرا
قدرمو بدون🤌 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بله آخر این هفته یه آزمون داریم مدرسه میگیره از کل دروس بودجه بندی نوبت اول گفتم حداقل برای این آزمون شیمی که کتاب تستمو نوبت اولشو زده بودم فیزیک که کنکوراشو زدم بشینم سر زیست که اینطوری شدش -
زهرا بنده خدا 2replied to z Gheibi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi
منم خوبم خداروشکر
میگذرونیم -
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
زیاد دربارش فکر نکردم:
اونایی ک یادمه رو میگم:
دوستام
کمک کردن و حرف زدن با دیگرون
سفر مشهد(البته تابستون) -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
z Gheibireplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai سلام عزیزم
ممنونم شما خوبی؟ ترم اول چه طوره؟ -
Sachli برووووو
-
مهشید حسن زاده 0replied to ma.a on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a شب بخیر دتری
-
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 آیا امتحان خاصی داری؟!
روزی۲۰۰تافقط زیست؟ -
z Gheibireplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 سلام زهرا جان ممنون خوبی؟ اوضاع و احوال؟
-
خبخبخب
شب همگی بخیرررر
خوش گذشت
پست 400741 از 1000113