هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny
چشم ولی حالا میشه لطفاً این یه بار رو جواب بدین -
پرستو بابایی دسته بندی کن کدوم شعرا مثنویه کدوم غزله و... یجا بنویس راحت تر حفظ میشی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
اهاااا دمت گرم سوسیس -
پرستو بابایی اره دقیقا
من منظورم استعارس
خود تشبیه بشه ناقصه به نظرم -
من الویت ام رو گذاشته بودم روی شعرا
یعنی کلا نثر نخوندم الان دارم میبینم خط به خطش کنایه است قرار نبود اصلا بخونم اومدم یه نگاه بندازم خودشون یه پروژه جدا ان️ الان مدیریت بحران چی میتونه باشه ؟ تموم میشه ؟ نصف کتاب تقریبا نثره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینا رو ول کنید ،قالب شعرا رو چطور حفظ کنیم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to SiliS on ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مانند میوه ای است ک دانه دارد
اخه اینجوری که داری بیان می کنی واسه استعاره بیان می کردیم
یه چیزی غیر از این دوتا رو میآوردیم
مثلا تو داری میگی انسانیت مانند. میوه ای است که دانه دارد
در حالی که توی اضافه تشبیهی مستقیم می گفتیم انسانیت مانند دانه است
نه؟ -
یسری سوالا هست میگه پروانه نمادو استعاره کیه ؟
خب اینو باید متن درس رو خوب بخونی بگی استعاره از عاشقان زودگذر و نماد اون آدم هاست ؟ اینجوری سوال ممکنه بدن داخل تالیفی بود البته نهایی نبود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
که رشد می کنه
-
مانند میوه ای است ک دانه دارد
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انسانیت مانند دانه است ؟
آره ظاهراً -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا دانه انسانیت چی میشه
-
پرستو بابایی هیچوقت فرق آرایه رو نفهمیدم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ari_14 on ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14
چه شباهتی دارن -
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
استعاره
کنایه
اضافی تشبیهیآخری اضافه استعاره ای نیست ؟
انسانیت نمیشه ب دانه تشبیه کرد؟!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to SiliS on ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
داره میگه ارایه -
دومی نهاد نیست؟
پست 40169 از 1000113