هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l ممنون منم بد نیستم
انشاالله که همیشه حالتون خوب باشه -
ز خوبی روی خوبت خوبتر باد
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA ممنون شما خوبی
سلامتی -
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l دپا چیه دیگهدواا 🥲
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l سلام خوبین؟چخبرا؟
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA آخی
-
مستی هم درد منو دیگه دوا نمیکنه
غم با من زاده شده منو رها نمیکنه -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA سلام عرض شد کارخونه سم سازی اصفهان
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 سلام بر والدهی قندون بخت گشا
خوبین؟ -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
-
نصف شب پیام داده فک کردم چخبر شده تعجب کردم :///
-
میگما تو که میری بوتاکس میکنی به دکترت بگو یکم شعور هم قاطیش کنه و بعد تزریق کنه:))))
-
_____replied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
عه.... -
مهشید حسن زاده 0replied to _____ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MAT روالم
اره بابااااا
نصف شدیم نصفففف -
I_Fatemeh_l اصلااا نمیشه
-
Ainoor اره دیگه، مگه میشه برا حافظ باشه و زشت باشه
-
میکس بیلیت فدایی و قابیل پیشرو
هر دوتا دیس هم به دوتا آدم نقطه چین -
I_Fatemeh_l اره خیلی قشنگن
پست 402012 از 1000113