هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری امروز پدرم تو مدرسه جلسه اولیا و مربیان داشت میگفت یه جنگ و دعوایی بود که نگو :face_with_tears_of_joy:
-
فاطمه رحیمی تبریک :face_with_tears_of_joy:
ن باید اعتبار درسیتون 2k باشه ن اعتباری ک نشون میده@dr-aryan 😂😂😂 باز این شد 2Kدلم خوش شد😂😂تا اون بشه 2K دکترامو گرفتم😎😂😂😂😂
-
@dr-aryan 😂😂😂 باز این شد 2Kدلم خوش شد😂😂تا اون بشه 2K دکترامو گرفتم😎😂😂😂😂
فاطمه رحیمی شما اتیش نوشتنتون افتاد؟
-
@sania-andiravan
همه پولدارا پیویشون بازه ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه😎
-
@dr-aryan ب سختی شدم 2K😎😎😎
فک کنم ربطی ب اعتبار نداشته باشه😂 -
فاطمه رحیمی شما اتیش نوشتنتون افتاد؟
arthur morgan
نه بابا فقط فردا ازمون کل کتاب دارم نگاه گذشته و اینده از کل کتاب
فلا گفتم ازمونامو بدم بعدش 😊 -
@sania-andiravan
خب اره :face_with_tears_of_joy:ممنونم ازت واقعا لطف داری:face_with_tears_of_joy:
اگ خواستم حتما میگم فلن همینجور خیلی خوبه :face_with_tears_of_joy: -
@dr-aryan اها فکر کردم میخواستی ویدیو رپی بزاری :face_with_tears_of_joy:
انشالله امسال به چیزی که دلخواهمونه میرسیم -
@first چرا سر حضوری بودم؟
arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا
-
arthur morgan
نه بابا فقط فردا ازمون کل کتاب دارم نگاه گذشته و اینده از کل کتاب
فلا گفتم ازمونامو بدم بعدش 😊فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر😅😅خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز
-
@mr-perfect عا شاید اعتبار درسیت بالاس😊 نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم
ناظم
منو باز کنید😢😢😢 -
@mr-perfect عا شاید اعتبار درسیت بالاس😊 نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم
ناظم
منو باز کنید😢😢😢فاطمه رحیمی نه بابا کلا ۶۰۰ هم اعتبار ندارم
-
arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا
@first تو باید همون جا بلند می شدی می گفتی نفرین عامون بر شما😂😂
-
@sania-andiravan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: پخش مستقیم لایک
اگ نمیخوای بخابی و ان هستی ، من با گوشی نیسم ک جزوه بزارم ی چالشی راه بنداز شما بچه ها شروع کنن جزوه بزارن منم ی کاریش میکنم میام وسط :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه😎
فاطمه رحیمی اره ایده خوبیه
بانک بزنیم؟
-
فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر😅😅خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره
-
@dr-aryan 😂😂😂 باز این شد 2Kدلم خوش شد😂😂تا اون بشه 2K دکترامو گرفتم😎😂😂😂😂
فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی
دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد
-
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره
فاطمه رحیمی چرا؟
-
@sania-andiravan
همه پولدارا پیویشون بازه ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: