هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی زیادی بحث ازاد شده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
خوبم مرسی
خدا به خیر بگذرونه
دقیقا منم میگم درس دادنش مهم نیست فقط اذیتم نکنه حرصم نده
حالا امیدوارم سال تحصیلی عالی رو همه مون بگذرونیم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا امیدوارم سال تحصیلی عالی رو همه مون بگذرونیم
انشالله
-
Mr. Perfect مرسی
-
Mr. Perfect اعتبار ک گفتن اعتبار درسی ببا اعتبار نمایشی متفاوت کنجکاو شدم ک کجا درسی و میزنه
-
به آزمون جمع بندی امیدوار بودم که درسای دوازدهم اومدن مزاحم شدن
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to فاطمه رحیمی on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهان در کل چون برا خودم مهم نیست گفتم چون اگه برا چت میخواین اصلا خوب نیست بسیار کیفیتش پائین هست
-
@sania-andiravan جمع بندی رو خوب ببند به نظرم
درسا مدرسه رو ول کن.. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
آخه درس مدرسه رو بخونم آزمون بعدیش خیلی کمکم میکنه
خیلی خیلی کمک بزرگی میشه
-
چرا تو برنامه کانون درس آزاد ادبیات رو میزارن؟
معلمای ما چیزی در موردش نمیگن
نکته چیز خاصی داره من نمیدونم؟ -
Mr. Perfect ن چتو ک داشتم قبلا رو مخ فقط تفاوت دوتا اعتبار یاد شده رو نمیفهمم
-
@sania-andiravan بعد جمع بندی نصف زمان خودشو بزار شک نکن بسته میشه. مدرسه چیزی نیست بعدشم آزمون دوهفته خودشو که داره
بعد تازه تو برا جمع بندی روحیه و کیفیت مطالعتو داشتی دیگه همه چی روال میشه
همون دایورت کن خودمون -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
واقعیت من یه بار پرسیدم گفتن در سوالات آزمون برای اون درس سوالات آزاد رو میدن برای مثال مختص یه درس خاص نیست
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to فاطمه رحیمی on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تفاوت رو نمیدونین یا تعداد رو؟
-
Mr. Perfect بعد تراز آزمون چی میشه این وسط؟؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
خط آخر خوب بود
نمیدونم یکمی سردرگمم
حل میشه حالا تایم اضافی میارم بعد مدرسه اینا واس جمع بندی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
یعنی چی؟آخه درس آزاد که سوال نداره متوجه نشدم -
@sania-andiravan ها عامونگران نباش
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
تراز چی؟
-
Mr. Perfect ترازی که نسبت این سوالای آزاد دادن دیگه
مگه نمیگید مختص یه درس نیست؟
40633/1000113