هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
واس یازدهم همون میکرو کافیه
دانشجو شم بازم شرکت میکنم -
Mr. Perfect یک و خوندم تا نصف بیشتر وسطاش چون یکم رفت تو مایه ها شیمی حیات گذاشتمش کنار رفتم سراغ جلد دوم که سلول بود اونو کامل کردم
سوم کامل
چهارم نصف بیشتر کامل
رسیدم به جمع بندیشو که دیگه جلد ۵ رو شروع کنم جناب آقای نمکی و حضار محترمشون اومدن زدن تو روحیه گفتن کنکور ۴۰۲ معدلی شده
با کمال افسردگی گذاشتم کنار -
@sania-andiravan منممممم
پشتکار خوبی داری براش
-
دوستان فعلا
من برم برا ناهار
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
@narjes-hashemi
اصلا کاشکی میشد تو دانشگاه زمین بخونم
دیگه چه بهتر
دانشجو شدی که میشی منتظرتم شرکت کنیماااا -
Maryam Nateqi وگرنه میومدی؟
کارت یارانتم بیار پس
عزیزی -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
@narjes-hashemi
آفرین خوب خوندین
دختر خاله ام میخوند اسمش رو از اون شنیدم البته اون برا المپیاد نمیخوند برای اپلای پزشکی میخوند چون رشته اش ریاضی بود
-
@sania-andiravan نه زمین و سلول و اینا کنار رشته خوبه باشه ثابت خوب نیست از نظر من
آره آره -
@narjes-hashemi
بله پس چی
خسیس
نظر لطفته ️ -
همه حال وهوای درس دارن
من حال وهوای اینم که چیکارکنم حوصلم سر نره -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سبحان یا یاسین داشتن
نظراتشون رو دارم راجبش میخوای بگو لینکشو بدمیاسین که میدونم ولی سبحان چی موج بود یا فصل یادمه اونروز خودم بودم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
یعنی چی نفهمیدم -
Mr. Perfect ایووول اپلای
کتاباش کامل ترینِ و خب یکم سنگین
ممنون -
تو تل وایستا هیچی ندارم صفحه کلا سفیده
باز میکنم میبندم
چه سرگرمیه -
@kosar-mottaghi برو سایت فرادرس یا مکتبخونه درباره برنامه نویسی رایگان دوره داره یا مقدمات زیست شناسی کلاسای بیوانفورماتیک و... که برای دانشگاهه البته اگه دوس داری که یه پیش زمینه داشته باشی یا زبانتو تقویت کن
40681/1000113