هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
داداشم داره پور عباسو فش میده
با کارش موافقین؟ -
Infinitie. Areplied to -Dr_Ugger- on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من از فردا تا الان یه بارم سایتو چک نکردم اینجارو میبینم ببینم کی خلوت میشه اونوقت میفهمم اومده
خیلی مفرح بود
-
Marzieh Aboueireplied to Helorikaa on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli من کثافت میگم
-
دلم میخواد بخوابم
برم تو کنج تختم
نتایج اومد خانواده ببینن
دیگه انقدر رفرش نکنم -
هشت تا لایک خورد:)))
-
Marzieh Aboueireplied to Disgustion 1 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Disgustion 1 اهوم ی جورایی
-
@soniaaa نه اتفاقا برعکس:/
-
@First
چه کردی مرد؟ ۶تا نشانک خورد️ -
-
Marzieh Aboueireplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Helorikaareplied to Marzieh Abouei on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
همون
هرچی دم دست تر بهتر
ولی کثافت فوش قشنگیه
شایسته نیست
سنگین رنگین تر لازمه -
داش مبین اینارو ولش کن
خودمم نشانک زدم -
حلق درچشمانم اشکه زده
وگلو بغضم را میفشارد
.... -
Disgustion 1replied to Marzieh Abouei on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ولمون نمیکنه
این بده -
Marzieh Aboueireplied to Saghia on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi منم دیدم فردا بود
-
Sachlireplied to Marzieh Abouei on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari منم عاشق شیرینی مرباییم
جزء خوراکیای بهشتیه اصلا
-
احسان نوروزی کیوی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan خب اینطوری اگه بد باشه با همون تخت تو کوچه بیدار میشی
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 این غلامم نیست چه برسه سَرور:/
407300/1000113