هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
شکر خدا خوبم خودتون خوبین؟
اعتبارم رسیده نزدیکای 800
یه کلاس خصوصی بزارین درباره راهکار افزایش اعتبار -
وای چقدر دوست دارم در دل کنم از زمان بچه گیم واقعان بچه معلم بودن سخته
باید خیلی قوی باشی.
بچه مدیر بودن که دیگه بدتر که اینم بودم
اگر مامان یا بابت بشن معلمت که دیگه بدتر البته شایدم خیلی خوب باشه و اون بستگی به پدر و مادر گرامی داره که چقدر هوای بچه شون رو داشته باشند خداروشکر صد هزار مرتبه این مورد نصیبم نشد اگرنه معلوم نبود چی بر سرم بیاد.وای یک سال فقط یک سال مامانم شد مدیرم
هروقت میومد سر صف که بچه ها نصیحت کنه
اول می گفت اول از همه به دختر خودم میگم
و سیر زیادی از توصیه مدیرانه بود که مثلاشون من بودمولی جنبه +هم داشت من زنگ که مدرسه تعطیل می شد می رفتم داخل دفتر. حالا به صحبت معلم گوش می کردم یا یک معلمی بود باهاشون شطرنج بازی می کردم.
-
@fazel-zakeri
مهم اینه ک کم گویی و گزیده گویی چون در.. من بقولی زر زیاد میزنم اعتبارم زیاد شد وگرنه کامنتام از اعتبارام بیشتره و بقولی: این بده -
بهترین معلم هم عمرمم
بهم می گفت فکر نمن دختر مدیری با بقیه فرق داری هاااا دیگه من یک نمه غرورم که داشتم یا همون شوق ی هم که داشتم همش دود شد رفت هوا
-
@roghayeh-eftekhari آها پس لذت بچه مدیر بودنو درک نکردی هنوز
انقده حال داره سرت دعوا کنن تو اردو کنارشون بشینی بعدم انقد خوراکی بت بدن که بترکی و...
البته بچگی میرفتم الان دیگه حوصله ش نیس
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزه -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
سلام نازنین خانوم خوب هستین ؟
سلامت باشین -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to Farideh Khangah on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah
هعییییی
شرایط یکم این روزا سخته -
Faez Fateminia تجربیreplied to Faez Fateminia on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط Faez Fateminia انجام شده
Faez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari آها پس لذت بچه مدیر بودنو درک نکردی هنوز
انقده حال داره سرت دعوا کنن تو اردو کنارشون بشینی بعدم انقد خوراکی بت بدن که بترکی و...
البته بچگی میرفتم الان دیگه حوصله ش نیس
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهولی خب هیچ وقت نخواستم برم تو مدرسشون چون اگه خوب بودی فک میکردن پارتی بازیه اگه بد بودی اسم مدیر بد میشد برا همین نرفتم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Faez Fateminia on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ چه خوب گفتید.
اون خوراکی رو خوب گفتید. من کلان زنگ های اخر داخل دفتر بودم حتی جای مامانم می شستم
-
@roghayeh-eftekhari الحق که بچه فرهنگی ای
-
@haniehno در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
M.an سلام دوستان
رتبه ۷۹۹ منطقه دومبارکتون باشه⚘ ، خیلی خوشحال شدم
انشالله بعد از این هم با موفقیت های بسیاری رو به رو بشید -
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Faez Fateminia on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای دقیقا موندم چطور یک سال من توی اون مدرسه درس خوندم
اویل حس غربی شدیدی داشتم.
اولین سالیم بود که می رفتم داخل اون مدرسه -
@Alzahra-Daftar
متاسفانه داداشمون اخراج شدن -
Michael Vey اما این روزا زیاد نیستین
اولا که رسیده بودین 300 تو یه روز 200 یا 300 تا اومد رو اعتبارتون
412803/1000113