هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pourreplied to Tragic Girl on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl چون خودتون قشنگ تر از لباسایید،
پس
فرقی نداره کدومو بپوشید، همشون عالی میشن -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour جو نمیشناسی://؟مگ میشه
-
Mo Xo بیلیم هس زیر 20 سال ولی اون ک از من معروف تر نیس..
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه اصلا،
فقط زیر بیست سال فک نکن ، سن یه عدده -
Tragic Girlreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour او مای گادددددد
مرسی از وایپ مثبت -
Michael Veyreplied to Tragic Girl on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl سبزشم خوبه
ولی بشخصه مانتو لش خنک دوس دارم این گررمه -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour زیر بیست سال نیس://پس پینتو نیست؟
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo آره میشه، معروف بود میشناختم فک لنکنم باشه
-
Michael Vey زیر بیست نیست مثل اینکه:/
-
Mo Xo عه..
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour خب معروفه خواهرم داره:/
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نچ نیس،
قبلا هم چنتا خواستگار داشت، ولی عمرشون به دنیا قد نداد ، -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour فدریکه چطور
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo اونبکه من میگم برادر داره ، شبیه خودشه ولی یکم جدی تره ، خیلی هم چرت و پرت میگه ) انشالله این پیاممو نبینه( یه رفیق باز کامله ، به همه اجازه میده که تو زندگیش دخالت کنه(از یه خصوصیاتش بدم میاد
بماند حالا -
خدایا
خودت بهم خلاقیت بده️
ی کاتالیزگرم اضاف کن کارامو زود بکنم -
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه اصلا به هم نمیخوری اونم منو بخواد من قبول نمیکنم
-
Michael Veyreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour حمید..؟
-
pouya hosein pourreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
Michael Vey نه بابا
اول اسم برادرش فل هس( البته به فارسی فل هس ) تو انگلیسی مِت میشه -
من دارم بهش نگاه میکنم
اونم داره به من نگاه میکنه
سعی میکنم بفهممش ولی اون اصلا سعی نمیکنه بفهمونه منو
همیشه مسئله های شیمی اینجورین؟ -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour حالا کی گف میخاد:/لول بچه رو میاری پایین
نظرت رو پیکه چیه؟
432622/1000113