هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هاییییییییییییییییییییییییییییییییی
-
هوووووووووووووووووووووووووووووووو
-
هعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
-
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee سلااام
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
روزی میرسه که همه بازیگران جومونگ میمیرن
ولی همچنان مردمانی از سرزمین پارس جومونگ میبینن️تا حالا جومونگ ندیدم ://
-
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee امکان نداره
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 سلام گل:))
چطوری؟ -
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee مرسی خوبم تو چطوری؟
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 بخدا://نمیدونم چیه اصن..چرا معروفه..دلم میخواد برا اولین بارم ک شده ببینم
ببینم؟خوبه؟
این یوزارسیفو پیروز دیدم://برا اولین بار ینی دو سال پیس -
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 بد نیس
کرونا داشم
خوب شدم
الان پام شکس
از یک صفر تاالان مصیبت رو سرمه :)) -
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee من اصلا باورم نمیشه
تا حالا شونصد بار پخش شده -
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee آخی چرا
-
راستی امکان انتخاب رشته دوباره تمدید شده ها
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 هربار ندیدم ://
فیلمای ایرانی ای ک دیدم: پایتخت 3456
سه دونگ س دونگ
دزد و پلیس
ساختمون پزشکان
نقطه سر خط
و....
ژانر طنز :)) -
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 جدییییییی؟
برم پس همون فیزیو یا دارو بزنم برا سرمم زیادیهههه ://///// -
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee بهتر که ندیدی من همون یه بار که دیدم بسم بود
-
یه سریا میگن عمومیا حذف نمیشه..این تغییراتو اعلام کردن ک دانشگاه های ازاد پر شه و بچا برن..الانم ک تمدید شده وسط شهریور...عجیبه
-
آقایِ همسادهreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee سایت سنجشو نگاه کن انگار از ۱۵ ام تا ۱۷ امه من دقیق یادم نیست
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahsaaa rezaeee بهتر که ندیدی من همون یه بار که دیدم بسم بود
نمیبینم پ
-
mahsaaa rezaeeereplied to آقایِ همساده on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 پزشکی اوردی؟
433861/1000113