هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نظری نیست، به حال منت ای ماه، چرا؟
سایه برداشت ز من مهر تو ناگاه چرا؟پادشاه منی و من، ز گدایان توام
از گدایان، خبری نیستت ای ماه چرا؟•قشنگه:)
-
@Soniaaa اره
-
Danial.al خب شاید بچه رو اذیت میکنی اونم هی منتظره بری سربازی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium
دقیقا منم از سه سالگی با کامپیوتر کار میکردم ولی حرفم یاد گرفتن کار با این چیزا نبود حرفم برا فضای مجازی بود -
@ooo اره موافقم با حرفات
-
@Matrix خوب هستید؟
جدیدین یا اسم عوض کردین؟! -
Uranium اتفاقا اینترنت هم داشتیم بازی دیتا دار نصب کردن اونموقع جزو اولین چیز هایی بود که یادگرفتم ولی خودم حد هارو کملا میشناختم و میدونستم به سمت چه چیز هایی نباید برم
-
بچه های الان واقعا هر کاری کنن هیشکی اونطور که به ما گیر میداد بهشون گیر نمیده...
-
@SERGIO-AMIR-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa دختر داییم ۳ سالشه گوشی مامانشو میگیره آهنگای بردیا رو میاره و هی منو صدا میکنه تا بهش توجه کنم
د
@SERGIO-AMIR-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa دختر داییم ۳ سالشه گوشی مامانشو میگیره آهنگای بردیا رو میاره و هی منو صدا میکنه تا بهش توجه کنم
حالا یکیشون هست هر بار منو میبینه میگه کی میری سربازی کی میری سربازی دختر 4.5 ساله از کجا این چیزا سر در میاره
-
Danial.al اینکه محیط تاثیرداره واقعا اجتناب ناپذیره اما بنظرم تربیت خانواده هم خیلی خیلی اثرگذاره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SERGIO-AMIR-BARDIA
-
Uranium
حقیقتش اینکه من خودم یکی از همون بچه هایی بودم که آسیب خیلی شدیدی خوردم با اینکه گوشی هم نداشتم و پدر و مادرم هم خیلی شدید مراقبت میکردن ازم
ولی از طریق گوشی یک نفر این آسیب بهم رسید...
توی این عصر تکنولوژی تنها راهش اینکه بچه ها رو از زمانی که زبون باز میکنن با روش درک، تحلیل، استفاده وهضم مطالب فضای مجازی آشنا و راحل بهشون یاد بدیم...
یه سری چیزا رو خودمون براشون توضیح بدیم که وقتی با اون موضوع مواجه شدن شکه نشن
و اگر خودمون اون مطالب رو براش بگیم یه جورایی میشیم منبع اون بچه
و اون کودک در ضمیر ناخودآگاهش این به وجود میاد که اگر سوالی داشتم برم از پدرم یا مادرم بپرسم
و خب اینطوری فکر میکنه که تا زمانی که اون دونفر هستن که به سوالات و کنجکاوی های من جواب بدن نیازی به سرچ توی اینترنت نیست...
البته توی آیین زمینه جای بحث خیلی هست و من به بخش خیلی کوچکی از اون اشاره کردم... :)) -
@Soniaaa دقیقا پیشنهاد خودمم همینه
-
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
خب شما شاید درست استفاده کردی
من خودم اون موقع بسیار با کامپیوتر کار میکردم ولی خب مثلا میرفتم پاورپوینت یاد میگیرفتم یا ورد یا بازی و همچین چیزایی
انقدر کار میکردم تا خراب شه
اما اون موقع درواقع چون به اینترنتی وصل نبود چیز بدی نداشت و اصلا با اون جنبه های منفی اشنا نبودم -
چیچک همینو گفتی خو
🫂 -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium
اگه نخریدن که نخرن
اگه خریدن
بجز تایم مدرسش ببینن چقد تیم خالی داره ثبت نامش کنن دوتا کلاس که انرژیش تخلیه بشه ترجیحا یدونه ورزشی یدونه هم هنری یا زبان
اینطوری عمده وقتش صرف کارای مفید میشه
شبی یک ساعتم اگههه حال داشت بیاد بازی کنه -
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0 چون شخصیتش تقریبا شکل گرفته
-
Uranium در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa اره صحبت کردن منطقی خیلی خوبه
اما سنشون کنجکاو بودن رو برمیتابه
و طبیعیه که قانع کردنشون سختهفرقی نداره ی بنده خدا میگف من دخترمو با فیلمای موزیکال بزرگ کردم و وقتی رفت مدرسه برای بقا تو این جهان دروغ گرفتن یاد گرفت
تو خیلی کاری نمیتونی کنی تهش ی درصد ولی میتونی خودت جامعه رو برای اون کم سنه مهیا کنی
چیزای خیلی ساده مدرسه مدل مو مدل لباس نوع حرف زدن
خب کل روز سرش تو گوشی نکنه چیکا کنه؟
همه چیز ب خود طرف و دوستایی ک انتخاب میکنه برمیگرده -
Uranium بستگی به خود بچه داره نهایتا هم سن مجاز بنظرم همون 7 ساله
پست 434581 از 1000113