هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بانو
-
این پست پاک شده!
-
pouya hosein pourreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرتون کمتر آف بشم یا بیشتر آن؟
چرا ابنطوری شد
کمتر آن بشم یا بیشتر آن بشم؟ -
دیسلایک
-
pouya hosein pourreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی دیگه فک نکنم کسی باشه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo ......... بر دیکتاتور
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
️️ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo
فک نمیکردم اینطوری باشین -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
اععع داری میری؟ -
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour قطعا کمتر آن بیشتر آف
-
Michael Veyreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to چیچک on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
@haniehno
سلام هانیه خانوم چطورین؟ -
Mo Xo دیروز خیلی تعریفتون میکردن
تصوراتشون رو بهم زدین -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mo Xo ......افرین... بر دیکتاتور
-
@حامد-صباحی سلام
هانیه خانم هستم
ممنون شما خوبین -
pouya hosein pourreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی رفتن رو که نمیتونم ، به کسایی قول دادم که تا آخر باشم ( ولی اونا بد قول بودن)
حس میکنم نباشم تو جمع بهتره ،
وقتی نیستم بچه شاد ترن -
@haniehno
ی دیکتاتور قابل تعریف نیست؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه حاجی
-
@haniehno
واییییییییییی چرا همش اشتباه تایپ می کنم ️️ -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
صدافراین؟
435603/1000113