هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اصلا نون و پنیر مگه چشه هم غذای سبکی هست هم رژیمی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
هم سالم
والا
چیه گوشت و چربی ضرر داره اصن -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 آخه خواهرم دست پختش خیلی خوبه میگه من ازت انتقاد میکنم غذا خوب درست کنی
میگم اره تو که راست میگی -
nazanin.mirzai پس استفاده کن
-
نون و پنیر در بلند مدت ذهنو خراب میکنه،
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
با گردو بخور -
@soniaaa گرونه
-
گوجه خیار پنیر با نون ترکیب بی نظیریه که با هیچی عوضش نمیکنم
-
@Elham650 ملقب به پرچم
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa اره بابا
تازه توی این وضع اقتصادی نمیشه که همش گوشت خرید
آخرم اینقدر پنیر میخوریم تا مغزمون از کار بیافته
مثل مرتاضای هندی هستن روزی یه دونه برنج میخورن اونجوری هم خوبه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
دگ مشکل من نیس️
ما حیاطمون یدونه کاشتیم سالی دوتا میاره میتونم یکیشون بدم بت -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
nazanin.mirzai این یه دونه برنج خیلی خوب بود
ولی بادومه فکر کنم -
@soniaaa سالی دوتا ؟ چن سالشه؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
دو سالشع -
@soniaaa پس نژادش خوبه،
از بچه توقعی دارید آخه،
تا حالا به بوی برگ هاش دقت نموده اید؟
بوی خوبی داره وقتی به دست میخوره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
ولی من کیک و اینا خیلی خوب بلدم و پیتزا
گشنم شد️
436601/1000113