هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Matilda2 on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ariana-Ariana
-
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
هیچی -
مِهردُختreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چه بگویم
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana
ببین میدونم این حرف و شاید بیشتریا بهت بزنن ولی بزرگ بشید درست میشه من داداشمم بچه بودیم اینجوری بود حالا که بزرگتر شدیم خیلی بهتر شده
-
باید تحمل کنی دختر احتمالا تا آخر عمرت
-
Gharibe Gomnamنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@F-seif-0
@haniehno
Mo Xo
Mr Unknown XD
@Zahra-zahraii
@فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه ها امسال رفتین دانشگاه اون تاپیک خاطرات دانشجویی رو راه بندازین
maryam111
جستجوی انجمنم خرابه میشه پیداش کنین؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
حالا درسته سوالش دینیه
ولی قبول کن که باعث شده ی لحظه ذوق مرگ بشی -
اینکه تعریف میکنه من حرصم میگیره وای بحال خودش
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam به خدا مسلمون نیستی
باشه اینا رو هم رد کن بعد من یه کوزه میخرم تورو ترشی بندازیم
نظرت! -
Gharibe Gomnamreplied to Matilda2 on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ariana-Ariana
میدونم
اونم الان عقلش نمیرسه
انقدر مهربون هستم و انقدر کوتاه اومدم که دیگه بزرگ شدیم دعوا نگیریم سر بچگیش -
ramses kabirreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ما رو دور ننداز...
-
ریحانه،تاپیک دعوای خواهرانه رو که زدی
یه تاپیک دیگه بزن با عنوان خواستگار محترم -
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
دبه بخر کوزه کمه -
Gharibe Gomnamreplied to ramses kabir on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
قبول دارین زیادین -
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana
میدونم
اونم الان عقلش نمیرسه
انقدر مهربون هستم و انقدر کوتاه اومدم که دیگه بزرگ شدیم دعوا نگیریم سر بچگیشآفرین به تو خواهر مهربون
-
یه خاطره بگم براتون
من بچه که بودم با خواهر کوچیکم تقریبا یه ۱۰ تا دوستی داشتیم که میومدن تو حیاط مون بازی میکردیم بعد دوتا خواهر بردار بزرگتر از خودم دارن یه بار که دوستامون اومده بودن سراغ مون زنگ در خونه رو زده بودن بعد داداشم گفته بود زنگ نزنید ما خونه نیستیم
دیگه من چی بگم ... -
Gharibe Gomnamreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
Matin Mousavi
@Zahra-hamrang
Infinitie. A
ramses kabir
@Saghi-Mortazavi
nazanin.mirzai
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
0-0ftm
@Ftm-montazeri
غلط کردم اصلا
اصلا کل فارغ التحصیلان آلا -
Gharibe Gomnamreplied to مِهردُخت on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
باز شروع کرد -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
اینجوری نگو توروخدا الان خاطر خواهات خود کشی میکننپ.ن:دیگه بیا این بازی کثیف رو تموم کنیم
436924/1000113