هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pourreplied to amir ahmadi on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First حیف که الکترو نخوندم نمیدونم فاز جمع چیه
-
دلم یکی رو می خواد که یا غر بزنم بهش یه ساعت یکسر یا هم بزنمش که دلم نمیاد تو خیالم میزنمش که نمیچسبه...
-
pouya hosein pourreplied to _Aram_ on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار در هر صورت بالش طرح دار خوبه
-
amir ahmadireplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First ما هم میگیم تماته
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour بله بله بله
-
-Dr_Ugger-replied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
عا ببین زیاد مبحث سختی نیست فقط موقع یاد گرفتن فاز منها و تقسیم باید یکم حواستو جمع کنی -
خوبه راضیم
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First اون فاز سیمیه ،
این فازی که من میگم منفی و مثبت سرش نمیشه،
همه رو از بیخ جزرشو میگیره ، با اینکه قبلا مشتقشو وارد تابع نیوتونی کرده -
تماته مگه انگلیش نبود؟
-
-Dr_Ugger-replied to amir ahmadi on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تروزی ندارید؟
-
amir ahmadireplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First نه
-
-Dr_Ugger-replied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
بحث جذابیه خوب بخونش -
-Dr_Ugger-replied to pouya hosein pour on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
اون تُمَیتُ خونده میشه
مامیگیم تَماتِ -
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First من حتی نمیتونم روی اون چیزی رو بخونم ک خودم نوشتم، چه برسه به محاسباتش
-
@First دیگه اونقدرم نه
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First عجب
ما هم میگیم بامادور
-
-Dr_Ugger-replied to amir ahmadi on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به این چی میگین؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to -Dr_Ugger- on ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First خیار چنبر
437334/1000113