هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@soniaaa
ولی من انرژیتم تو همون بچگیم ته کشید
از ده سالگی به بعد تمایلی به جمعیت و شیطنت نموند -
هعی گادد
کاش زودتر تموم بشه /: -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari فردا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo
منم الان ارومم ولی جمعو دوس دارم -
@soniaaa کار خوبی کردی
-
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo فقط اونو چون وطنیه و خونه طرفدار داره جلوش نشستم و چت میکنم، کشته مردش نیستم
-
@Saghi-Mortazavi
نههه نکن این کارو با من الان سکته میکنم🥲 -
من چرا هر چی فک میکنم
خاطره یادم نمیاد -
به همین راحتی شد ۱۰ ماه
-
اینا بسیجین یا یزید؟!!!
-
بچه ها حالتون خوبه؟
-
pouya hosein pourreplied to lO_Ol on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa من خیلی آروم بودم،
بد ترین شیطنتی که کردم این بود که یه رمزی رو پیدا کردم ، مال یه سایت امنیتی آمریکایی معرف، بعد تغیرات ناچییزی تو برنامه پروازاشون دادم ، تو یه روز ۴۰۰هزار بلیط سوخت
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
دیگه تو این قرن چیزی به اسم اولی نداریم
همشون دومی هستن -
آقایِ همسادهreplied to f.nalist on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi بله واقعا هر کی میره مسجد و عضو بسیج میشه خیال میکنه بهشتی شده بعد هر کاری که بخواد میکنه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to pouya hosein pour on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنم -
pouya hosein pourreplied to f.nalist on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنمخب دیگه همین بود،
ولی درست ندیدید ،
بدترین شیطنتم ابن دروغو گفتن بود ، اولین بارم بود
@soniaaa -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to pouya hosein pour on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گفتم اصن یه لحظه باخودم جوردرنمیاد
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
بسی جالب -
چرا هیچکس تو انجمن مال کرج نیست
خیلی عجیبه
438609/1000113