هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
_MILAD_replied to آقایِ همساده on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
۱۴ تا سکه الان حکم ۱۴۰ تای قدیم رو داره -
Kosar A003نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شده
خانواده: تو آدم خیلی خوبی هستی
دوستا: تو آدم خیلی خوبی هستی
دیگران: تو آدم دوست داشتنیاییی هستیهمونلحظه تفکر اون فرد: من چقدر وحشتناکم که اینهمه آدمو فریب دادم فکر کنن آدم خوبیم...
خودتونو بیشتر دوست داشته باشین
-
آقایِ همسادهreplied to _MILAD_ on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ جالبیش ایناست قیمت هر سکه اینا با اونا یکیه الانفقط قبلیا نمیدونستن قراره انقدر گرون شه اینا میدونستن
-
@Elham650 حالا کاری به پیامای متناقض ش ندارم
خدایی اون۱۵ نفری که اومدن در پاسخ به پیام اول ازش سوال پرسیدن دیگه چرا ؟
یعنی هرکی یه عدد بگه بهش اعتماد میشه ؟! -
-
-
Kosar A003replied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
دیدن ادمایی که با بچه ها اینکارو میکنن
باعث میشه وقتی یک میلیارد هزار نعمت خدارم میشمرم
نتونم روحمو از تنفر پاک کنم:) -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kosar A003 on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Exactly. نمیدونیم این جانوران عجیبالخلقه چرا نابود نمیشن و از بین نمیرن! تازه روز به روزم پر رو تر میشن
-
@soniaaa
بله
خودمونم به خودمون اعتماد نمیکنیم -
_MILAD_replied to آقایِ همساده on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 همیتاست که باعث میشه یه زوج تا ابد با هم باشن
-
_MILAD_ فرقی نداره
الانم مثل اینکه تا ۱۵۰ تارو دادگاه قبول میکنه البته اگه آقا توانایی مالی نداشته باشه .
همین ۱۵۰ تا هم بیشتر از یه میلیارده -
Michael Veyreplied to _MILAD_ on ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ مهریه دو سه سال پیش خواهر من 273 تاس قرار بود 373 باشه ک شد این
-
چرا رفیق من باید اخراج شه؟!
-
مگ ت اون پست چی گفته ک اخراج شده؟!
-
ایا حرف بدی زده!؟
سیب حرف بده از نظر شما؟! -
_MILAD_
نچ زن زندگی نیست بیخیالش شو -
سلام.
بچه ها که فصل 7 زیست 12.بعد ا با مرور اوکی میشه؟ یعنی جوری میشه که مفهموش و... بره داخل ذهن من
-
مگ اینجا تودلته بریز بیرون نیس؟!
-
پس منم تا صبح بگم موز موز
خیار خیار
هویچ هویچ
439961/1000113