هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Mitra_replied to danial hosseiny on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خداحافظ بچهها...
نفسم شعرو تنم شعرو روانم شعر است
من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم ... :))این پرو تو بود ؟!
تنها آدمی تو انجمن که از کنار پستاش با زنجیر چرخ رد میشدم . خب دیگه زنجیرچرخو بندازم دور
تهشم زهرتو ریختی
و اینکه هنوزم گاها علائم نگارشیو رعایت میکنم ، رو اعصابه ! با حرص میکوبم سر نقطه .
تنها آدمی که اینقدر روی انتخاب واژه هاش دقت میکنه ! به سلامت ️ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Opal on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Opal
تو تعداد پستا تاثیر داره مگه؟
عا دیقا -
@Ozan-hs در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Opal
Revenge bedtime procrastination
بله همونه اسمش اینه و توضیح هم که گفتیناسمشو نمیدونستم ممنونم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Opal on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Opal
چرا ریز مینویسه؟
️تو مدرسه ما پر اینا بود ولی گزینه دوم -
Opal
Revenge bedtime procrastination
بله همونه اسمش اینه و توضیح هم که گفتین -
اونایی ک میگن تو فرجه امتحانی یه سریال جدید شروع میکنیم دارن راست میگن یا میخوام رد گم کنن نفهمیم خییییلییی دارن میخونن؟ (البته حتما گزینه اولیه)
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازینایی که منتظرن تو یچیزی بگی سریع فاز نصیحت بر دارن یا قضیه رو فلسفی کنن متنفرم️
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان ک فکرشو میکنم چرا از این قد تیپ ادم که متنفرم تعدادشون انقد زیاده
-
@Ozan-hs یه جا خوندم چون کل روز رو کارمیکنی یا درس میخونی و نمیتونی استراحت کنی یا کارهایی که دوست داری رو انجام بدی به طور ناخود آگاه برای اینکه به خودت ثابت کنی هنوز رئیس تویی شبا با اینکه خسته ای بیدار میمونی و فیلم میبینی مثلا!!
-
این پدیده رو کسی تجربه کرده شبا با اینکه نیاز به خواب داریم و خستهایم، بازم دیر میخوابیم. ؟
-
-
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون حسو نمیخوام
پس برو خونتون حوصلتو ندارم :////فوشت بدم یا خودت با زبون خوش میری ؟ :///
دانشجو ها موقع پایان ترم ️
-
@Soniaaa اندازه یه تاپیک ارزش داره ؟
-
من و دوستام علاقه زیادی داریم قبل و بعد(مخصوصا بعد) هر اتفاق کوچیک و بزرگ مهم زندگیمون عکس یادگاری بگیریم! مثلا بعد از تحویل اولین پروپوزال... بعد ارائه ای که دو ماه براش زحمت کشیدیم و روز اولی که روپوش پوشیدیم یا حتی همون روز اولی که با هم آشنا شدیم!!... با اینکه (تقریبا) هیچ کدومو استوری نمیکنم!! بازم دوستش دارم...
اما بعضی وقتا حتی نوشتن درمورد خاطره یه روز هم میتونه حس اون روز رو زنده نگه داره،پس اگه یادم رفت از یه روز مهم عکس بگیرم.. خاطره اش رو مینویسم برای خودم!! -
@AMIR-BARDIA خداروشکر
سلامتیت
تو چه خبر -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
اینجا گم میشه براش تاپیک بزنید
پست 442701 از 1000113