هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اههه تف ب این سکسکه
Michael Vey یه نفس عمیق بکشین بعدش یه ۲۰ ثانیه نفس نکشین و در عین حال به بدترین اتفاقی که براتون افتاده فک کنین
-
Michael Vey یه نفس عمیق بکشین بعدش یه ۲۰ ثانیه نفس نکشین و در عین حال به بدترین اتفاقی که براتون افتاده فک کنین
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s اره همیشه نفسمو حبس میکنم تا خوب شه ولی وقتی از دستت در میره خیلی مسخره و زجر اور میشه گگگگ
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
یه یار تو ابتدایی یکی از بچه ها از مسئول بهداشت مدرسه پرسید سکسکه چطور میاد اونم شروع کرد به توضیح دادن
و اینطوری یه زنگ از کلاسمون رفت
اومده بود ناخونا رو ببینه -
عجیبه تا این ساعت خوابیدن
-
یه یار تو ابتدایی یکی از بچه ها از مسئول بهداشت مدرسه پرسید سکسکه چطور میاد اونم شروع کرد به توضیح دادن
اومده بود ناخونا رو ببینهنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s یبار تو دبیرستان به مبحث اسید رسیدیم.. و اینطوری کل کلاسمون با داستان های مردی که زن و بچشو تو اسید گذاشت و بخاطر جمجمه ای که تو کوه انداخته بود لو رفت و وسط میدان شهر اعدام شد گذشت
-
صبح چنین زیبا به تو می اندیشم
به ایام گذشته که تو را بسیار ملاقات میکردم تا به امروز......
و چند مدتی نیز از با هم بودن منع شده ام..... -
@Señorita یادم نیس دیگه
️
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه کلیپ هست تموم گل های رئال تو مراحل حرفیه با گزارش عربی
با اختلاف گزارش عربی و ایتالیایی بیشترین هیجانو دارن
🦥
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما به احترام روستاییا سعی کردیم همه چیو رعایت کنیم
بمظر من کار درستی نمیکنن پتانسیل اقتصادی مازندران خیلی بیشتره..ولی خوب این فقط نظر منه
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 یعنی من هر چی از این گزارش بگم کم گفتم🥲
-
@امیرمسعود-جعفری اون چنل ترند فارسی، پسره خوب مردمو میزاره سرکار
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ندیدم اونو
-
@امیرمسعود-جعفری
من نیمدونم چمه انقد زود خوابم میگیره سر همچین بازی حساسی🦥
اگ بازی همین نتیجه موند فردا دست والوردرو ببوس
️
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 والورده عجب گلی زد
عجب پاس گلی داد کروس و خوب آسنسیو رو دید -
فقط خسته شدم....!
دوست دارم هیشکی دور اطرافم نباشه..
خودم باشم و خودم و خدای خودم..!
شاید نباشم یه مدت طولانی...!
میخام گوشیو جمع کنم و دیگه گوشی نباشه...!
کل ذهنم بشه درس درس درس....!
نه اینکه ذهنم مشغول این باشه که اگه پیام یه نفر رو دیر سین بزنم ممکنه ناراحت بشه..!
از همه جا میرم..!
انجمن، اینستا، فلیپ، یوتیوب.....!
امسال میخام فقط به یه چیز فکر کنم اینکه وقتی سال دیگه این روز بودیم مطمئن باشم که همون رشته ای قبول میشم که میخام نه استرس و دعا که بشه بشه بشه...
میخام بخونم و که سال دیگه اخرش باشه و برم دانشگاه...!
نه این که سرکوفت بقیه رو بشنوم و حسرت بقیه رو بخورم..!
اینجا خیلی دوستای باحای رو پیدا کردم که همه جوره کمکم کردن و بعضیاشون خواستن کمکم کنن ولی گفتم کمک نمیخام..!
arthur morgan
@Soniaaa
@haniehno
@Hamed-s
@Hamid-s
maryam111
فاطمه-بوشهر
ramses kabir
Alireza Varamanzar
@Elham650
@Alba
Fat-P
@Ftm-dh
@zahra-hamrang
@امیرمسعود-جعفری
@یکیم بود به اسم اقا پوریا یا جغد انجمن ایدیش فک کنم عوض شده..!@بقیه...!
اگه کسیو جا انداختم ببخشید..!
خیلی دوستتون دارم دمتون گرم
برام دعا کنید با خبرای خوبی بیام..!
خدافظنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaynaz masoumi بهترینا برات رقم بخوره
خدا پشت و پناهت
انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و به اون چیزی که میخوای برسی -
صبح چنین زیبا به تو می اندیشم
به ایام گذشته که تو را بسیار ملاقات میکردم تا به امروز......
و چند مدتی نیز از با هم بودن منع شده ام.....@M-Shajarian
گفتم این شعر زیبای شهریار رو هم برات بنویسمخزان هم با سرود برگ ریزان عالمی دارد
چه جای من که از سردی و خاموشی ز مستانم
سه تار مطرب شوقم گسسته سیم جانسوزم
شبان وادی عشقم شکسته نای نالانم
-
اومده بود ناخونا رو ببینهنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s تو راهنمایی کلاس هشتم یه معلم عربی داشتیم خیلی درمورد عربی پاورپوینت درست میکرد و با نرم افزار آتو پلی خیلی کار میکرد و چیزایی که درست میکرد تو شهرستان و استان هم جایزه میبرد
هروقت میومد سرکلاس یه محمدصالح نامی بود هر چی سوال داشته و نداشته بود ازش میپرسید زنگ کلاس میرفت -
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یکی از ارزو هام حضور در کلاس کدکنیه
نمیدونم هنوز تهران تدریس میکنه یا نه
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده -
@Hamid-s تو راهنمایی کلاس هشتم یه معلم عربی داشتیم خیلی درمورد عربی پاورپوینت درست میکرد و با نرم افزار آتو پلی خیلی کار میکرد و چیزایی که درست میکرد تو شهرستان و استان هم جایزه میبرد
هروقت میومد سرکلاس یه محمدصالح نامی بود هر چی سوال داشته و نداشته بود ازش میپرسید زنگ کلاس میرفت@امیرمسعود-جعفری
تو دوازدهم معلم فیزیک مون ورقه های نوبت اولمون رو نداد بهمون گفت بعد عید میدم یکی از هم کلاسی ها آروم گفت میبره واسه تمییز کردن پنجره خونشون اینطور شد که کرونا اسفند اومد و اصلا برگه ها دستمون نرسید -
@امیرمسعود-جعفری
تو دوازدهم معلم فیزیک مون ورقه های نوبت اولمون رو نداد بهمون گفت بعد عید میدم یکی از هم کلاسی ها آروم گفت میبره واسه تمییز کردن پنجره خونشون اینطور شد که کرونا اسفند اومد و اصلا برگه ها دستمون نرسیدنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s معلمه نفرین شده بوده🥲
-
@امیرمسعود-جعفری
-
فقط خسته شدم....!
دوست دارم هیشکی دور اطرافم نباشه..
خودم باشم و خودم و خدای خودم..!
شاید نباشم یه مدت طولانی...!
میخام گوشیو جمع کنم و دیگه گوشی نباشه...!
کل ذهنم بشه درس درس درس....!
نه اینکه ذهنم مشغول این باشه که اگه پیام یه نفر رو دیر سین بزنم ممکنه ناراحت بشه..!
از همه جا میرم..!
انجمن، اینستا، فلیپ، یوتیوب.....!
امسال میخام فقط به یه چیز فکر کنم اینکه وقتی سال دیگه این روز بودیم مطمئن باشم که همون رشته ای قبول میشم که میخام نه استرس و دعا که بشه بشه بشه...
میخام بخونم و که سال دیگه اخرش باشه و برم دانشگاه...!
نه این که سرکوفت بقیه رو بشنوم و حسرت بقیه رو بخورم..!
اینجا خیلی دوستای باحای رو پیدا کردم که همه جوره کمکم کردن و بعضیاشون خواستن کمکم کنن ولی گفتم کمک نمیخام..!
arthur morgan
@Soniaaa
@haniehno
@Hamed-s
@Hamid-s
maryam111
فاطمه-بوشهر
ramses kabir
Alireza Varamanzar
@Elham650
@Alba
Fat-P
@Ftm-dh
@zahra-hamrang
@امیرمسعود-جعفری
@یکیم بود به اسم اقا پوریا یا جغد انجمن ایدیش فک کنم عوض شده..!@بقیه...!
اگه کسیو جا انداختم ببخشید..!
خیلی دوستتون دارم دمتون گرم
برام دعا کنید با خبرای خوبی بیام..!
خدافظaynaz masoumi
خدانگهدار موفق باشی️