هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_آرام_ زهرام بای بای
-
اصلا هرچی پایین تر گنگش بیشتر یه بار 3 شدم انقد بهم احترام میکردن
-
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 هیییییچ فرقی ندارن
هیییییچ ربطی نداره
این مسخره بازی معدل و نمره ام تا دوازدهم باهاتون
ازسردر که رد میشی حرص میخوری که چرا برای نمره حرص میخوردین...
تنهاچیزیکه تو دبیرستان ارزش وقت گذاشتن داره کنکوره اونم چون بعدش ازین بازی مالی درمیآید
همین و تمام -
فکر کنم لایک ها به نشانه تایید بودن:/
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Dr.Toxic on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Toxic
ماشاء الله پسر -
من بالا ترین نمره زبان در کل دوران تحصیلم 18 بود اونم تو الفبا هفتم گرفتم بقیه همه از دم زیر 12
-
_Aram_replied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 انصافنی حوصله درس نیست:/
بعد فردا آزمون پس فردا آزمون رسماً... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Dr.Toxic on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جمع کن برووو
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
کسی که معدلش 15 میشه با 19 چه فرقی داره
اینم همینطوری -
Dr.Toxic بیشتر از این نشون نده
کفاره لازم شدم️ -
شدم چوپان ساده لوح کنار گلهی احساس
چه رسمی داره این گله سر چنگال گرگ دعواست -
چون چایی دارم کی خورم به اذن الهی برم سر درس و شروع کنم
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
دادا بکش بیرون حضرت عباسی
پدر این بابا رو درآوردی
دکتر باتو ام Dr.Toxic -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Younes.D.IUT on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
دادا ببین یه زمانی نمیخونی اوکی
ولی وقتی معلم میاد گل و بلبل بازی در میاره بعد میره از این سایتای خارجی آشعالی که خودش نمیدونه چیه سوال میپرسه باید فشار بخوری -
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 میگم خب؟۱۷ شدین...الان مثلا ۲۰ میشدین چی میشد که با ۱۷ نشد؟
پست 459941 از 1000113