هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
والا دگ -
@Soniaaa
-
نمانده در دلم دگر توان دوری
چه سود از این سکوت و اه از این صبوری -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
نیاز نیس بکشانی تو خودت برو اونم مث کنه میاد -
چگونه این همه غم را به هر طرف بکشانم
-
آنچه را میگویم از آیینه جانم بپرس
-
بودنت هنوز مثل بارونه
مثل قدیما پاک و روونه
از پشت این دیوار بیرحمی که بینمونه
-
jahad_121 دقیقااااااااا
-
دارم یخ می زنم️
-
تو این هوا
چطور میسه بستنی نخورد
خیلیم دلم می خواد برم بیرون هم بستنی بگیرم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
زهرا بنده خدا 2 اصلا یه اعجوبه ای هست که ۲ نداره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صدای ابرو رو هیچکدوم از خواننده ها ندارن
-
زهرا بنده خدا 2replied to fateme.shafeie on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli بچههای مو فرفری رو خیلی دوست دارم🥺
-
_خدایا کی تموم میشه؟...
+هیچ وقت...لقد خلقناالانسان فی کبد...
فک میکردم با دانشگاه رفتن همه چی درست میشه
خیلی فکرم احمقانه بود...
ولی خدایا هزاربار شکرت...
اوضام خیلی بهتر از قبله...اگه مونده بودم الان یه افسرده بودم که هیچ کاری نمیتونست کنه...
درسته هنوز هیچی حل نشده...
ولی همین که دورم از یه سری چیزا و نمیبینم خوبه...
چون دیگه نمیتونستم ببینم...
اصلا آدم قوی نیستم و این اصلا خوب نیست... -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 موهای خودش فرفری طلاییه 🥺
-
زهرا بنده خدا 2replied to fateme.shafeie on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli عزیزمبچههای این سنم دوست داشتنین
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
زهرا بنده خدا 2replied to fateme.shafeie on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli عزیزمچندسالشه؟
-
هندزفریمو میخوام...
اشکام حیف میشن... -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
زهرا بنده خدا 2
یه روز رفتم آرایشگاه موهامو ویتامینه کنم باهام اومد
زنه تازه استخدامی بود همه موهامو پیچید تو هم
امیر قرمز شده بود از عصبانیت میخواستن موهامو شونه کنن دردم میومد اومد به زنه گفت کشتی ابجیم بروسمو برداشت خودش آروم آروم شونه میکرد اینجوری هم به آرایشگره نگاه میکرد
پست 468181 از 1000113