هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@First
سخت بود؟️ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa کم طاقت ولی باهوش
-
@Soniaaa سطحشو دوست داشتم. سخت فضایی نبود با این حال سوالای قشنگم زیاد داشت مخصوصا شیمی و ریاضیش.
-
Matin Mousavi 1
وکیل مدافع نودیا هستین؟! -
@First خب خداروشکر
ایشالا که خوب دادی -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa داریم میبینیم کاراشون رو دیگه
-
@Soniaaa ممنون
-
Matin Mousavi 1
ماهم میبینیم والا -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa هشتادی های خودمون هم خوبیم ها
-
Matin Mousavi 1
صد رحمت ب ماها پیش اینا️ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Soniaaa ما غیور هستیم البته نه همه
-
من ولی در دوران طفولیت شیطنتام اندازه دهه نودیا بود منهای بخش تکنولوژیش️
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Soniaaa تکنولوژیش رو زیاد موافق نیستم ولی!
اینش بده برا دهه نودیا
-
Matin Mousavi 1
شما موافق نیستین
من مخالف صد در صدیم -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First ببخشید،چه آزمونی شرکت میکنید شما؟
-
-Dr_Ugger-replied to Seyed sadegh Razavi on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi ماز(دی مازش)
-
ادوبی کانکت کسی تا حالا نصب کرده؟
-
danial hosseinyreplied to Farhan Honar on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar امیدوارم دفعهٔ بعدی که میام نیازی نباشه استفراغ کنم.
(داشتم هشتگ میزدم :))))) ) -
danial hosseiny
دانیال حرص میخورد️ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Soniaaa منم یه چیزایی تو همون مایه چون بایدیفالت میرن رو اون سیستم و زندگی رباتیکی پیدامیکنن!
476841/1000113