هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
میدونید چرا دکتر با هر لباسی وارد اتاق عمل نمیشه ؟
چون تبعات داره
باید استریل و این داستانا باشه
فک کنم واضح شد -
دگ جدی بای️
-
ولی یچیزی دلم خاست بگم
یسری چیزا هست ک وقتی تو اون ماجرام هیچ وقت ب بعد منفیش فکر نمیکنم
یا اینقد ت بعد مثبتش غرق میشم ک اون یادم میره
و وقتی اون منفیشم اتفاق میفته میگم ن نمیتونم تحمل کنم و...
اره اولش سخته تحمل کردنش خیلی سخته خیلی ولی واقن معنای گذر زمان فهمیدم
ب معنای واقعی اذیت شدم ولی فهمیدم خودم مهم ترم تا بقیه
واقن گذر زمان خیلی چیزا حل میکنه:))) -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey موضوعات قاطی شدن! هرررررکشوری هم که باشی برا ادارات و کارمند و مراسمات مختلف نمیشه که هرچی دلت خواست بپوشی! جنگل که نیست بالاخره قانون وجود داره و صرفا اون مراسم یا اداره تعیین میکنه و قانون! ولی کسی در لباس های خیابونی مردم دخالت نمیکنه!
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یچیزیم یکی گف تو دلم میمونه راجبش نگم
گفت پوشش هر آدمی ب خودش ربط داره
اوکی دکتر با لباسی که دوست داره بره اتاق عمل چون ب خودش ربط داره پوشش
یا مثلا طرف با لباس ختم بره عروسی چون ب خودش ربط داره
یا مجلس امام حسین صورتی بپوشه چون ب خودش ربط داره
منطقیه!!!
جالبه بدونید حتی تو تورکیه هم ی سری مراسمات دارن که باید اون لباس مد نظر رو بپوشن و گرنه اجازه ورود نمیدن
اسمش یادم نیس ولی مردا باید پیرهن یقه دار و خانوما کت و شلوار بپوشن
هر جایی آداب خودشو داره
انسان موجودی اجتماعی است و بعد اجتماعی چیزی نیس بگیم ب خودمون ربط دارهمسلما منظور طرف مکان های رسمی نبود
اینک من مهمونی چی بپوشم مسلما ب خودم ربط داره ن کس دیگ!! -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa خب اونجا باااید اونو بپوشی! اون یه جای خاصه! اونجا نمیشه بگی به خودم ربط داره و شخصیه و هرچی دلم بخواد میپوشم! اونجا دیگه شخصی نیست! ولی تو خیابون نه! البته تو خیابون هم نمیشه لخت رفت که اینم تو جاهای دیگه دنیا جرمه!
-
این یچیز کلیه همه میدونن مثلاً تو اتاق عمل لباس مهمونی نمیپوشن://
ولی تو مهمونی یا بیرون ب کسی ربطی ندارع ک چی میپوشن
و خو بیرونم مثلاً تو ایران قاعده خاصی داره -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Arianaa دقیقا همینه! مراسمات و جاهای رسمی و خاص باید طبق قانون اونجا لباس بپوشی نه برحسب دل خودت! جاهای خاص رو هییچ کی نمیگه شخصیه!
-
Michael Veyreplied to Matin Mousavi 1 on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 دقیقا حرف منم همینه. درمورد لباسای شغلا و مراسمات حرف میزنین و بعد میگین ب همین دلیل پوشش ربط ب خودش نداره؟ :| خب خودتم داری میگی... اینا ی سری جاهای خاص هستن و پوشش مخصوص ب خودشونو دارن.. اما کی گفته لباس روزمره ب بقیه مربوطه؟ ب کسی چ من دلم میخواد با دامن بگردم یا شلوار. بخوام موهام کوتاه باشه یا بلند. بخوام ارایش کنم یا نکنم. تو 20 حقیقتم گفتم. نمیتونی.. اصلاح میکنم. اصن حق نداری برا 7 میلیارد ادم ی نسخه بپیچی و بگی این درسته این غلط
-
خیابون هم یه مکان عمومیه و چون عمومیه ادم نوع لباسش هم باید رعایت کنه
همونطور که ادم بزرگسال جلوی بچه هر حرفی رو نمیزنه، هر اخلاق و رفتاری هم بروز نمیده جلوش
چون ممکنه چیز بدی یاد بگیره!
تو خیابون تو حق نداری بی لباس و بی شرت بری بگردی و بگی خیابون محل کار نیست و به خودم مربوطه!
نه خیر
آدمیزاد عقیده ایم که داره، باید جوری باشه که به بقیه لطمه نزنه
نمیشه که یه مرد دامن بپوشه بیاد تو خیابون
بگه نه مربوط به خودمه
نخیر اومدی مکان عمومی، همونطور که تو مکان عمومی حق نداری هراخلاقی داشته باشی، همونطور هم باید تو پوششت رعایت بخرج بدی -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Infinitie. A میدونستی دامن برای اقایون طراحی شده بود ؟
شما تو خیابون دامن بپوشی بمن لطمه میزنی ؟
اصلا بمن ربطی نداره
من اگه شعور اجتماعی داشته باشم نمیام برای پوششی که تو مکان عمومیه و بهم اسیبی نمیزنه اعتراض کنم -
Michael Veyreplied to Infinitie. A on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A حق انتخاب و انسانیتو باهم قاطی نکنین
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 دقیقا حرف منم همینه. درمورد لباسای شغلا و مراسمات حرف میزنین و بعد میگین ب همین دلیل پوشش ربط ب خودش نداره؟ :| خب خودتم داری میگی... اینا ی سری جاهای خاص هستن و پوشش مخصوص ب خودشونو دارن.. اما کی گفته لباس روزمره ب بقیه مربوطه؟ ب کسی چ من دلم میخواد با دامن بگردم یا شلوار. بخوام موهام کوتاه باشه یا بلند. بخوام ارایش کنم یا نکنم. تو 20 حقیقتم گفتم. نمیتونی.. اصلاح میکنم. اصن حق نداری برا 7 میلیارد ادم ی نسخه بپیچی و بگی این درسته این غلط
دقیقاا
-
تو خیابون کجای دنیا طرف لخت میره بیرون خخخ
-
Abnormal دقیقا الان میخواستم بگم
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همونطور که ادم بزرگسال جلوی بچه هر حرفی رو نمیزنه، هر اخلاق و رفتاری هم بروز نمیده جلوش
تو خیابون تو حق نداری بی لباس و بی شرت بری بگردی و بگی خیابون محل کار نیست و به خودم مربوطه!
نه خیر
بگه نه مربوط به خودمه
نخیر اومدی مکان عمومی، همونطور که تو مکان عمومی حق نداری هراخلاقی داشته باشی، همونطور هم باید تو پوششت رعایت بخرج بدی_____ دوست دارم نظرتونو راجع به این پست بدونم
اگر امکانش هست -
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه خیر
بگه نه مربوط به خودمه
نخیر اومدی مکان عمومی، همونطور که تو مکان عمومی حق نداری هراخلاقی داشته باشی، همونطور هم باید تو پوششت رعایت بخرج بدیاینک من بیرون ی لباسی ک دلم خواست بپوشم باید از کسی اجازه بگیرم؟؟؟
اوکی مکانی مث محل کار یا جاهایی ک لباس مخصوص داره باشه همونه ولی جای دیگ کسی حق نداره درباره نوع لباسم نظر بده!!! -
@F-Seif-0 شما شنبه کلاست شروع میشه ؟
ثبت نام حضوریو تکمیل کردی؟ -
دامن برا مردا طراحی شده بود
لوازم ارایشی هم برای مردا بود
حتی کفش پاشنه بلندم برا مردا بود
477045/1000113